Ennek az ügynek lett valami következménye? Mármint, hogy kapott-e valamit a rendőr?! Ezért az incidensért. Fegyelmi, elbocsátás, ilyesmi?
Volt ugye ez a dolog, amiből egy újabb vicces videó lett a neten.
https://www.youtube.com/watch?v=RcGty_PLCp0
Ilyet szól a kishörcsög(Illés Zoltán), hogy "hatalommal való visszaélés".
Azért, mert rákiabált???? Ez hatalommal való visszaélés? Nem ütötte meg, nem lőtte le
Nah de hallható volt ahogy a kishörcsög leolvassa a nevét, számát és mondta neki, hogy feljelenti..
Ugye ott van, hogy az ilyesmi nyilván rossz színben tünteti fel a rendőrséget egyeseknek(hiszen meg lehet nézni a kommenteket..).
De szerintem nem kéne ilyen szinten megkötni a rendőrök kezét. Szóval kapott kapott bármi büntetést ez a rendőr?
Szerintem az egyetlen, amit rosszul csinált, az az, hogy napszemüvegen keresztül beszélt. Ez tiszteletlenség, de ennyi.
1#
"Azért hatalommal váló vissza éles mert ő rendőr és azt hiszi hogy üvölthet "
:DDDDDDDDDDDDDD Nem vagy egy bonyolult elme...már ne is haragudj, de ennyire összerakott választ én még nem halottam a hatalommal való visszaélés megmagyarázására. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!