Voltak kint bűnügyi technikusok vagy feljelentés után rendelték el.a nyomozást?
Február 10 napon jártam Mezőtúron, a héten (hónapokkal később) meg jött egy idézés, hogy gyanusítottként meg kell jelennem. Jövőhéten 10.30 órára. Én nem csináltam semmit, de azonosítottak valahogy. Majd, ha bemegyek kíváncsi vagyok a megbeszélésre, hogy mit mond a nyomozó.
Egy dolog biztos. Ahol jártam kamera nincs. Találkozni sem találkoztam senkivel, akik láttak volna, csak két fiatal tizenéves kamasz látott egy pillanatra. Szerintem valami nyom. Vagy ujjnyom, v dns minta szerint azonosítottak.
Ha a felsorolt két nyom szerint azonosítottak, akkor valószínűleg ott a sértett mikor észrevette, h mi történt, hívta is a rendőrséget, akik kijöttek és úgy döntöttek bűnügyi technikusok is kellenek, akik vesznek nyomot, vagy lehet másnap feljelentés után indulhatott a nyomozás?
Ezek szerint mégis látott valaki, Gyula. Nem jól csináltad a terepszemlét, látod, mégis volt kamera vagy járókelő.
Mikor csuknak le végleg amúgy? Ideje lenne már.
"Én nem csináltam semmit, de azonosítottak valahogy."
Hát akkor határozottan eltér a nyomozók véleménye és a Tiéd!
Csak úgy nem idéznek gyanúsítottként, tehát biztos csináltál valamit, csak legfeljebb Te jelentéktelennek tartod, pedig nem az.
Kár hogy nem a debreceniekkel találkozol. Mennél vissza a böribe csicskának.
Gyanúsítottként leszel kihallgatva, nem tanúként.
Mi van? Meglepődsz ilyenenen, miután megint loptál valakitől?
Őrizetbe nem vesznek, mert idéznek. Ha őrizetbe akarnának venni, ahogy kiderült hogy én vagyok a gyanúsított, már értem jöttek volna.
Tehát ha idézték, a nyomozati cselekmény után jöhetek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!