Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelentett a volt párom...

Feljelentett a volt párom zaklatásért?

Figyelt kérdés

Kaptam egy beidézést, miszerint a volt párom zaklatásért feljelentett. (Durván váltunk el, e-mail formájában persze) azokat bevitte a rendőrségre. Azon felül se SMS-,Telefon nem kerestem azóta!

Tavaly áthívott, hogy vigyem el tőle a holmim, és csinált egy lesifotót rólam..És azzal vádaskodik, hogy a házában voltam, zaklattam.

A második story, az valójában én voltam,bosszút akartam állni,csavart tettem az autója kereke alá, és megvan 2022-ról a beszélgetésünk, hogy én kifizettem.. De ezt amikor meghallgattak tagadtam,hogy én tettem volna a csavarokat a kerék alá, de most előkerült a beszélgetésünk (viberen),2022es, amiben én bevallom, hogy én voltam, és ki fizettem a kerekek árát utána. (ami meg is történt valójában). Most kapni fogok egy második beidézést, mert tovább ment az ügy... Mi lesz a következménye?

Mire számíthatok?

2023. máj. 3. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Pénzbírság. Te vagy a lány?
2023. máj. 3. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

És lám, itt a szegedi zaklató.

Hogy vagy haver? :)

2023. máj. 3. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

"Tavaly áthívott, hogy vigyem el tőle a holmim, és csinált egy lesifotót rólam..És azzal vádaskodik, hogy a házában voltam, zaklattam."

Azonnal fel kell jelentened illegális fénykép /személyes adattal való visszaélés miatt majd elmegy a kedve!

Csavar miatt:

Semmi,csak peocedúrára számíthatsz!

2023. máj. 3. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Diliházra.
2023. máj. 4. 03:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Legrosszabb esetben kap egy távoltartási végzést és kb ennyi. Ha pedig tudod bizonyítani hogy kifizetted a kereket azért semmit.
2023. máj. 8. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!