Feljelentett a volt párom zaklatásért?
Kaptam egy beidézést, miszerint a volt párom zaklatásért feljelentett. (Durván váltunk el, e-mail formájában persze) azokat bevitte a rendőrségre. Azon felül se SMS-,Telefon nem kerestem azóta!
Tavaly áthívott, hogy vigyem el tőle a holmim, és csinált egy lesifotót rólam..És azzal vádaskodik, hogy a házában voltam, zaklattam.
A második story, az valójában én voltam,bosszút akartam állni,csavart tettem az autója kereke alá, és megvan 2022-ról a beszélgetésünk, hogy én kifizettem.. De ezt amikor meghallgattak tagadtam,hogy én tettem volna a csavarokat a kerék alá, de most előkerült a beszélgetésünk (viberen),2022es, amiben én bevallom, hogy én voltam, és ki fizettem a kerekek árát utána. (ami meg is történt valójában). Most kapni fogok egy második beidézést, mert tovább ment az ügy... Mi lesz a következménye?
Mire számíthatok?
És lám, itt a szegedi zaklató.
Hogy vagy haver? :)
"Tavaly áthívott, hogy vigyem el tőle a holmim, és csinált egy lesifotót rólam..És azzal vádaskodik, hogy a házában voltam, zaklattam."
Azonnal fel kell jelentened illegális fénykép /személyes adattal való visszaélés miatt majd elmegy a kedve!
Csavar miatt:
Semmi,csak peocedúrára számíthatsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!