Instagramon írogat egy jó ideje chaten egy kamuprofil. Feljelenthetem zaklatásért?
Nem csinalt semmit csak bokolgat ... le is tilthatnad a profiljat ... te meg is valamilyen feljelentesen gondolkodsz? Miez?! Manapsag valahol ezt tanitjak, hogy lepten-nyomon fel kell jelenteni a masikat?
Szerintem menj el egy csontkovacshoz, mert valami baj lehet a gerinceddel! :) ... valahol ott a nyakad kornyeken. De ez csak egy tipp!
#6 🤦, bocs, de elmegyek rekaxálni, ez már a tehetetlenség netovábbja💆♂️
Nem kell megnyitni az üzenetet, aztán abbahagyja ha megunta. Jó reggelt
"Vállalkozó vagyok és attól féltem, ha letiltom rossz hírem menne, hogy letiltok egy olyan profilt ami csak bókol nekem."
Képzelem ezt a becsületsértési ügyet a jegyzőkönyvben:
"Az elkövető negatívan, valótlan állításokkal jelmezte a sértett Tupperware\Avon\Oriflame vállalkozásával kapcsolatos munkakörének ellátását, előbbi beismerése szerint "pedig ő csak bókolt". Az elkövetőt bókolásból visszautasított, abból következő becsületsértés vétségének gyanúja miatt hallgatta ki az illetékes megyei rendőrfőkapitányság."
Na jó Kérdező, nyugodtan koptasd le az egyént, ha emiatt te azt látod, hogy nyilvánosan elkezdi szidni a boltod, akkor mehetsz a rendőrségre. De ilyet úgysem fog tenni az embered, mert talán nem annyira hülye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!