Ilyenért feljelenthet a csaj?
Rám írt egy lány Facebookon, egyszer nem is írtam vissza, hogy ismerem-e a párját, mert valaki írogat neki kamu fiókról és engem említ.
Én meg leírtam neki, hogy 3 éve ismertem meg, kezdetben találkoztunk, de letiltottam. Ő meg ezt nehezen emésztette meg és napi szinten furikázott erre, szidott másoknak stb. De ezer éve nem beszélünk, nincs köztünk semmi, már nem haragszom rá, de nem értem hogy kerülök képbe, mit akar és nem tudok semmi kamu fiókról, mit írt rólam.
Erre visszaírt, hogy köszöni szépen, mindent megtudott.
Mástól meg visszahallom, hogy én rágalmaztam a drága párját. Egyrészt nem, kettő ő keresett meg. Mondjuk lehet kár volt leírni neki, Messengerben ott marad.
Unatkoznak és keverik a kakit csak.. hagyd rá
Sőt, ha jobban belemegyünk ebbe, Te tehetnél feljelentèst, hiszen ő írogat neked fb-on, meg valótlan dolgokat állít rólad, ami a zaklatás egyik formája
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!