SOS! Garantált a letöltendő, vagy megúszhatom felfüggesztettel?
Jó család vagyunk, viszont, ételfelszolgalokent dolgoztam, a válság miatt becsődölt az étterem, végleg bezárt, így megszűnt a munkaviszonyom nekem is. Pánikba estem és elkövettem egy olyan hibát, hogy bementem egy boltba, mégpedig azt is tudtam, hogy este zárás előtt nem sokkal viszik a pénzt. Felvettem egy "police" feliratú pólót, és egyik este 8 óra körül ahogy bementem, szép hangon mondtam a csajnak, hogy adja ide a bevételt, mert veszélyes eszköz van nálam, ez egy izé... rablás lenne . Nemmel felelt, ekkor én hirtelen meggondoltam magam és kimentem a boltból, elmentem és akkor döbbentem rá, hogy én nem, szal nem teszek ilyet, jobb is volt, hogy nem hoztam el pénzt. Azaz sose követtem el semmit és a boltban úgy megijedtem attól, hogy én most mit is akarok csinálni... Nem vittem véghez a dolgot, de így is pár órán belül éjjel körül a lakásomba csengettek a rendőrök, és el is vittek, égész éjjel tartott a vallomás. Elmondtam, hogy megterveztem este mikor még a bevétel ott van, akkor mentem be és rablást akartam elkövetni, de megijedtem attól, hogy én mit is csinálok, mit is akarok csinálni... És ott meggondoltam magam, hogy nem. Talán ha ideadja a pénzt lehet akkor is meggondolom magam és inkább nem követem el. Még éjjel házkutatás volt, de nem találtak veszélyes eszközt, mert nincs, nem volt, csak hazudtam a boltban. A "police" feliratú pólót lefoglalták, a rendőrségen lefényképezték. Rajtam is lefotózták, fel kellett vennem és úgy fotózták le benne, mert nem abba voltam. Kár nem keletkezett, kísérleti szakaszban maradt, megbántam, a boltos nőtől bocsánatot akartam kérni úgy hogy elmegyek a boltba és személyesen akarok bocsánatot kérni. Viszont azt hallottam, hogy látni nem akar a nő, és a tulaj mondta, hogy a bolt környékét nagyon kerüljem el. Én meg Facebook -on megkerestem a nőt, és üzenetben kértem bocsánatot, meg ki is nyomtattam és elküldtem a rendőrségre, hogy bizonyíték legyen, hogy bocsánatot kértem. Beszéltem a rendőr asszonnyal, nagyon rendes, azt mondta, hogy jó hogy elküldtem, csatolja az iratokhoz, szóval azt majd a bíró látni fogja és értékeli.
Büntetlen előéletű vagyok tehát, csak enyhítő körülmények vannak.
Most zárták le az ügyet a rendőrségen, és készül a vádirat, aztán bírósági tárgyalás lesz.
Mit, milyen büntetést kaphatok, mi várható? Letöltendő, vagy megúszhatom egy hosszabb felfüggesztettel? Azt figyelembe veszik, hogy közbe találtam új munkát? Ugyanis tiszta az erkölcsim jelenleg és így tudtam munkát találni.
24!
Milyen forrásokból? :D
Csak nehogy meglepődj a végén xD
Ja egy biciklis szegedi zaklatótól nem fogok a kerítésre mászni :D
Legalább egy öreg csepel? Gondolom többre nem telik, ahogy a tiktokon láttamY
Milyen dulakodás?
Jah igen, a szátok nagy, de mikor helyzet van, egy nővel védetitek magatokat! Ez történt a Bíróságon is, Lovászi addig keménykedett, azt a Húga védte meg!
Mit láttál Te a Tiktokon? :D
Amúgy meg saját házam van, öreg, saját kocsim!
Te szegedi, elmeorvosi vizsgálatod volt már? Én skizofréniára tippelek. Levikénél is azt állapítottak meg.
Ha ez így van, akkor nem szeded a gyógyszereid te sem sajnos…
Ezt úgy hívják hogy bűnismétlés veszélye fennáll.
Ha már a skrizofréniánál tartotok, könnyá ugye ráfogni egy lakástüzet egy skrizofréniás betegre igaz?
Meg szted nem jöttem rá, hogy Anyám holtestén zúzódások és sebek vtak úgy, hogy elvileg tüdővizenyő vitte el? Megijesztettétek, igaz? Ettől kapott szívrohamot! Gondolom futott előtte!
Ne nézzetek már madárnak!
A feltételezésem, hogy miután elmentem a gumi gyárba dolgozni este, beakart ide jönni csak nem számolt Anyámmal, meglátta Őket, Anyám megijedt, beakart szaladni a házba csak mivel rossz egészségi állapotban volt, elesett és meghalt.
A ,,betörő" meg megilyedt és azóta is lapít!
Egy szándékos lakástüzet még eltudtatok sikálni, de ez már Nektek is sok volt, igaz? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!