Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mit tegyek? Barátnőm szakított...

Mit tegyek? Barátnőm szakított velem, és most írok egy listát, dokumentumokkal, hogy kikkel volt szexuális kapcsolata 14 éves kora előtt... Jól cselekszem?

Figyelt kérdés

Már régen meg akartam tenni, sok fiú bántotta, volt, aki majdnem megerőszakolta, kényszerítették dolgokba, meg minden durvaság... Eddig leállított, de mivel szakított velem, meg akarom ezt lépni, amit rég megléptem volna...

Anonimizált mailről tehetek bejelentést?

2023. máj. 14. 22:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez édes kevés lesz a rendőrsègre, de majd elhajtanak.
2023. máj. 15. 06:44
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Feljelentést tehetsz ugyan (egyébként azt tehet bárki bármiért), de sértettként a volt csajodat is elő veszik a zsaruk + téged is, ha nincs elegendő adat a nyomozáshoz.

Tudjál róla, hogy ha bűncselekmény elkövetésével vádolsz valakit a hatóság előtt és nincs rá bizonyítékod, azt kis hazánkban úgy hívják, hogy hamis vád, amelynek van gondatlan alakzata is!

Mellesleg a volt csajod életét is megkeseríted, nem is kicsit...ha eddig jóba volt veled, most már nem lesz ezután, ha az engedélye és beleegyezése nélkül mászol bele a prifát szférája legszemélyesebb részébe.

Ami vele történt - már ha igaz - akkor azt elfelejteni akarja, nem emlékezni rá!

Attól, hogy a pasija voltál, ez még nem jogosít fel arra, hogy ilyen szinten beleavatkozz az életébe!

Na ezekkel játszol.

2023. máj. 15. 13:58
 13/22 anonim ***** válasza:

Elmesélek Neked egy történetet...

Pár éve nagyon bele vtam zúgva egy lányba.

Ő is elmesélt nekem mindent... családi dolgokat, exeket, ilysmiket.

Mikor megromlott a kapcsolatunk, mindent kiraktam az internetre, erre az oldalra, Facebookra.

Ezek a dolgok addig addig fajultak amíg nem egyik rendőrségi ügy követte a másikat, felgyújtották a házam, verekedés történt a Bíróságon, stb.

Hidd el, nagyon megbántam, hogy bele mentem ilyesmikbe.

Mindenki elkerül, senki sem barátkozik velem, pedig jelentősen megváltozott a személyiségem.

Magamra maradtam az érett fejemmel és az a legrosszabb, hogy ha nem lenne a rossz hírem, 100x jobb csajaim lehetnének.

Kérdező, higyj nekem és ne ess bele azokba a hibákba amikbe én estem!

2023. máj. 15. 17:27
 14/22 anonim ***** válasza:

Ha másról közérdek vag, bárkinek a jogos érdeke nélkül becsület csobítására alkalmas valós tényt híresztelsz az is bizony bűncselekmény!

A bírói gyakorlat az, hogy nem kürtölhet szét egy nőről, hogy kicsapongós, de négyszemközt azért barátnak, közeli rokonnak akkor mondhatod, ha pl. el akarná jegyezni.

Btk.

Rágalmazás

226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást

a) aljas indokból vagy célból,

b) nagy nyilvánosság előtt, vagy

c) jelentős érdeksérelmet okozva

követik el.

A valóság bizonyítása

229. § (1) A 226-228. §-ban meghatározott bűncselekmény miatt nem büntethető az elkövető, ha a becsület csorbítására alkalmas tény valónak bizonyul.

(2) A valóság bizonyításának akkor van helye, ha a tény állítását, híresztelését, illetve az arra közvetlenül utaló kifejezés használatát a közérdek vagy bárkinek a jogos érdeke indokolta.

2023. máj. 16. 19:13
 15/22 anonim ***** válasza:
Na meg is jött az ügyeletes idiota, a #14. :D
2023. máj. 16. 20:00
 16/22 anonim ***** válasza:
Persze, valószínű, hogy ellátott macskákat elvisznek menhelyre ahol am. se nagyon van hely... :D
2023. máj. 16. 20:14
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak hogy a tiktok szerint a tieid nincsenek.
2023. máj. 16. 20:17
 18/22 anonim ***** válasza:
Áruld már el, miért nincsenek? Mi mutat erre?
2023. máj. 16. 20:19
 19/22 anonim ***** válasza:
A putri
2023. máj. 16. 20:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert rossz állapotban van a ház, attól Ők mindent meg kapnak!
2023. máj. 16. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!