Feljelenthetnek egy 14 eves gyereket?
Figyelt kérdés
Eladtam jofogason egy 4000 ft termeket postaval. A vevo el utalta a penzt a szamlamra. Enbelkuldtem a termeket de a futar vissza hozta. Kerte hogy uzaljam vissza a penzt. Meg tettem 2x is de nem kapta meg a penzt. Holnap megyek be a bankba. Azzal fenyegetett hogy ha holnap delig nem kapja meg a penzt akkor feljelent a rendorsegen jogasz baratjaval megnezik a szamlaforgalmam, birosagra tereli az ugyet.2016. aug. 18. 21:23
1/5 anonim válasza:
Ha te elküldted, akkor nincs gond. Ha feljelent, és vizsgálódnak, akkor látni fogják, ahogy azt is, hogy hová lett a pénz.
2/5 anonim válasza:
Elküldöd neki a bankivonatot, hogy elutaltad. Olyan nincs, hogy nem megy át a pénz.
3/5 Koplárovics Béci válasza:
Ha tényleg kétszer utaltad el (és kétszer is ment el), akkor még te perelhetnéd be, hogy jogtalanul használja a pénzed. Sőt még fenyeget is.
De felőlem utalgasd csak még egy jópárszor. De simán csak lehúznak mert látják, hogy le lehet.
4/5 anonim válasza:
4000 ft-ért? :D ne nevettesetek már, csak fenyegetés többe kerülne a per mint amennyit megérne. Ha eladta, akk vegye át.
5/5 anonim válasza:
5: magyarcsíny raid van ma? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!