Ha valakinek kiszúrkálom a kerekét feljelenthetnek?
Persze, mit gondoltal.
De ha a tulaj mondjuk szereti maga intezni a dolgait, akkor inkabb jol pofanvag. En is azt tennem.
Ha elkapnak és/vagy rád tudják bizonyítani, akkor igen és a kárt is kifizettetik veled. Amúgy ne hogy azt hidd, hogy egy autógumit olyan könnyű ám kiszúrni. Nem úgy működik, hogy oda állítasz a 8 centis konyha késsel, durr bele, aztán már kész is. Ennél azért keményebb egy autógumi szerkezete.
Ha csak kicsit akarsz genyó lenni, akkor elég, ha leengeded neki mind a 4 kerekét a szelepénél. Bár ez kicsit hangos és hosszadalmas, de elég szép procedúra lesz a kocsi tulajának is mire felfújja a tappancsokat. :)
Ha nagyon patkánykodni akarsz, akkor inkább törött sörös vagy kólás üveget (főleg az alját) tegyél a kerekei alá, majd ha elindul kivágja ő aztán lehet kárörvendeni. A sofőr feltételezhető érkezési és indulási irányát azért jobb ha előre kiszámolod, különben észreveszi az 'ajándékot' és akkor ugrik a meglepetés. :D
A legcsendesebb és leggyorsabb kitolási megoldás amúgy a fékfolyadék. Egy pár deci a kasztnira, és viheti a festőműhelybe. :D
"Ez bizony kimeríti a rongálás fogalmát. Akár börtön is járhat érte."
Börtön ugyan nem jár érte automatice, de egy rongálással, - főleg, ha a forgalomban derül ki - akár halálos balesetet is lehet okozni.
Kíváncsi vagyok hogyan számol el a lelkiismeretével a kedves kérdező, ha vétlenek halnak meg miatta...
" Lehet, hogy bizonyos esetben az a patkány, akinek kiszúrják a kerekét."
Lehet. De kereket kiszurni csak patkanyok szoktak.
8: Akkor patkányok szurkálják a patkányok kerekeit. :D
Emlékszik valaki arra a pár hetes/hónapos hírre, amikor Nagykanizsán egy melós összetörte targoncával a főnöke kocsiját, mert nem akart neki fizetni?
Valahogy az ilyent nem tudom sajnálni.
ha sérelmed van, és az illető nem müköd9k veled együtt akkor hiába szúrod ki a kerekét tudni fogja, hogy te voltál.
ha úgy szúrod ki, hogy nem szólsz neki a sérelmedről, akkor nem tudja miért kapta a kerékkiszúrást
egy esetben jó, ha kiszúrod a kerekét, ha pont az a sérelmed, hogy ott parkol a kocsijával
Nekem pl. a házam előtt parkolt egy kamion, és szóltam neki és úgy összevesztem vele, hogy a nagy-késsel hadakoztam és fenyegettem és ő légpuskával fenyegetett. Aztán nem ment el a kamionnal mégsem. Az eset után én vigyáztam a kamionra a legjobban, hogy éjszakánként nehogy valaki ellopjon belőle valamit vagy megpiszkálja, mert akkor én lettem volna az elkövetői gyanúsított.
De hál istennek, már elment Angliába dolgozni a sofőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!