A rendőrök meg arra is képesek, hogy órákon át szalmabálák mögül várják az elkövetőt?
A külvárosban tavaly nyáron gyümölcsös én, ami nem volt elkerítve, egyszer csak beindult a lopás. Minden éjjel valaki megdezsmalta a barackfákat engedély nélkül. A rendőrség tudomására jutott a dolog és kivételesen nem a rendőrségi irodában kezdtek el nyomozni az ügyben, hanem egyik éjszaka kimentek a pusztában a gyümölcsöshöz maguk a civil ruhás nyomozók, nem vizsgálók, hanem felderítők. Hatalmas szalmarakas vagy szalmabálák mögé bújtak el, ott leguggoltak, az elkövetőt meg is jelent, amikor elkezdte szedni a barackot, a nyomozók felpattantak, odaszaladtak, közben kiabáltak, hogy "rendőrség", és elfogták a tolvajt.
Erről olvastam.
Komolyan, nem emberölés, nem kábítószer, nem testisertés, nem egy komoly ügy hanem néhány alkalommal pár szatyornyi baracklopásért, képesek éjjel ilyen helyre kimenni, ott guggolni és várni? És mivan, ha aznap éjjel nem ment volna a tolvaj?
4es vagyok.
Persze, amikor csekket kell osztogatni mert tilosban parkolsz le a belvásorban 5 percre, nyugi ott vannak. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy van kamera felvétel vagy sincs, kötelességük feljegyezni a feljelentést" ismeretlen tettes ellen"
Csak ugye jobb a seggüket vakarni, úgy vannak vele.
Ez olyan mint éjjel az orvosi ügyeletre bemegy egy beteg, mert 40 fokos lázas és az ügyeletes orvos mikor megtudja, hogy jött beteg, akkor durcaskodik meg ógat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!