Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrök meg arra is képesek...

A rendőrök meg arra is képesek, hogy órákon át szalmabálák mögül várják az elkövetőt?

Figyelt kérdés

A külvárosban tavaly nyáron gyümölcsös én, ami nem volt elkerítve, egyszer csak beindult a lopás. Minden éjjel valaki megdezsmalta a barackfákat engedély nélkül. A rendőrség tudomására jutott a dolog és kivételesen nem a rendőrségi irodában kezdtek el nyomozni az ügyben, hanem egyik éjszaka kimentek a pusztában a gyümölcsöshöz maguk a civil ruhás nyomozók, nem vizsgálók, hanem felderítők. Hatalmas szalmarakas vagy szalmabálák mögé bújtak el, ott leguggoltak, az elkövetőt meg is jelent, amikor elkezdte szedni a barackot, a nyomozók felpattantak, odaszaladtak, közben kiabáltak, hogy "rendőrség", és elfogták a tolvajt.

Erről olvastam.

Komolyan, nem emberölés, nem kábítószer, nem testisertés, nem egy komoly ügy hanem néhány alkalommal pár szatyornyi baracklopásért, képesek éjjel ilyen helyre kimenni, ott guggolni és várni? És mivan, ha aznap éjjel nem ment volna a tolvaj?

2023. ápr. 29. 21:59
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*és
2023. ápr. 29. 22:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hol olvastad ezt? Forrás?
2023. ápr. 29. 22:12
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen max akkor történik, ha valamelyik munkatársuk vagy inkább felettesük kertjét dézsmálják az indiánok.
2023. ápr. 29. 22:12
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nyilván..Nincs jobb dolguk.Csengettem én már be rendőrségre..Nagyba kártyáztak és kávéztak, szóval ez a " történet" sem lep meg amit leírtál.
2023. ápr. 29. 22:33
 5/12 A kérdező kommentje:
4. A barátom táskáját elrabolták, bement a rendőrségre azonnal, éjjel 2-kor, majdnem lendültek a feljelentésről, mondván felesleges, ha nincs kamera felvétel, úgysem lesz még a tettes. Aztán amikor jött el, már a kapuban járt, azt beszélték a rendőrök enymaskozt, hogy megy valaki idejön, hogy feljelentést akar tenni, kirugom innen. Csekket viszont örömmel osztogatnak. Senkiháziak.
2023. ápr. 29. 22:43
 6/12 A kérdező kommentje:
*majdnem lebeszélték
2023. ápr. 29. 22:44
 7/12 anonim ***** válasza:
49%

4es vagyok.

Persze, amikor csekket kell osztogatni mert tilosban parkolsz le a belvásorban 5 percre, nyugi ott vannak. Egyébként meg teljesen mindegy, hogy van kamera felvétel vagy sincs, kötelességük feljegyezni a feljelentést" ismeretlen tettes ellen"

2023. ápr. 29. 22:47
 8/12 A kérdező kommentje:

Csak ugye jobb a seggüket vakarni, úgy vannak vele.

Ez olyan mint éjjel az orvosi ügyeletre bemegy egy beteg, mert 40 fokos lázas és az ügyeletes orvos mikor megtudja, hogy jött beteg, akkor durcaskodik meg ógat.

2023. ápr. 29. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Igen sajnos ez nagyon sok helyen előfordul.Csak nem tudom ők mennyire örülnének ha úgy bánnának velük mint ahogy ők az emberekkel bánnak.
2023. ápr. 29. 23:02
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Ez a munkájuk! A jogsértés az jogsértés! Akkor lenne jó ha minden jogsértésnél hasonló elánnal esnének neki és fülön csípnék a tolvajokat! Aki enyveskezű, lop másoktól az menjen szépen a börtönbe, ott a helye!!!
2023. ápr. 30. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!