Mehetek Kisújszállasra vagy nem, mert baj lehet belőle?
Debrecenbe lakok és január végén Kisújszálláson voltam több nap is elmentem, de hülye voltam, csináltam ott egy nagyon pici jogsértést, rendőrségi ügy lett belőle, de pici dolog. Bevittek késő este bilincsbe az örsre és kihallgattak, rabositottak. Kérdeztem a nyomozótól, hogy akkor őrízet, ilyesmi nem lesz, azt mondta nem, de ne lásson meg Kisújszálláson. De nagyon rendes volt a nyomozó is, szép hangon mondta.
Szerintetek, ha vonatozni akarok, hogy valahova koraeste elmegyek és késő este jövök, akkor ne Kisújszállás legyen az uticél? Ugyanis hobbim a vasút, vonat. Kisújszállásra ne menjek, mert ha tenyleg meglát a nyomozó, baj lehet belőle, vagy csak mondta és mehetek oda is nyugodtan?
És amúgy meg többször loptam már és minden lopásom felderítette a rendőrség. Nem volt olyan, hogy loptam és nem buktam le, nem derítették fel. Minden lopásom felderítették.
Többet nem is csinálok ilyet.
Egyszer kérdezz meg egy nyomozót, hogy minden lopást felderítenek?
Meg fogják neked mondani, hogy "Mindent".
“pici dolog. Bevittek késő este bilincsbe az örsre és kihallgattak, rabositottak. ”
Elvette Mári néni baboskendőjét, és a nyakadba kötötted?
😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!