Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mehetek Kisújszállasra vagy...

Mehetek Kisújszállasra vagy nem, mert baj lehet belőle?

Figyelt kérdés

Debrecenbe lakok és január végén Kisújszálláson voltam több nap is elmentem, de hülye voltam, csináltam ott egy nagyon pici jogsértést, rendőrségi ügy lett belőle, de pici dolog. Bevittek késő este bilincsbe az örsre és kihallgattak, rabositottak. Kérdeztem a nyomozótól, hogy akkor őrízet, ilyesmi nem lesz, azt mondta nem, de ne lásson meg Kisújszálláson. De nagyon rendes volt a nyomozó is, szép hangon mondta.

Szerintetek, ha vonatozni akarok, hogy valahova koraeste elmegyek és késő este jövök, akkor ne Kisújszállás legyen az uticél? Ugyanis hobbim a vasút, vonat. Kisújszállásra ne menjek, mert ha tenyleg meglát a nyomozó, baj lehet belőle, vagy csak mondta és mehetek oda is nyugodtan?

2023. márc. 8. 18:05
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
#10 Milyen kasszában lévő összeget? Kit tudok kijátszani? A kasszás ügy a 15 ezer ft lopási+ 15 ezer kár az a kisújszállási ügy.
2023. márc. 9. 01:25
 12/20 A kérdező kommentje:

És amúgy meg többször loptam már és minden lopásom felderítette a rendőrség. Nem volt olyan, hogy loptam és nem buktam le, nem derítették fel. Minden lopásom felderítették.

Többet nem is csinálok ilyet.

2023. márc. 9. 01:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Pont ezt mondom, hogy a fél millát is loptad, csak azokat a lopásokat nem tudják rádbizonyítani. "Ügyes" vagy, büszke lehetsz magadra.
2023. márc. 9. 01:27
 14/20 anonim ***** válasza:
Ne hazudj levike, hogy volt, hogy nem buktál le.
2023. márc. 9. 01:29
 15/20 A kérdező kommentje:

Egyszer kérdezz meg egy nyomozót, hogy minden lopást felderítenek?

Meg fogják neked mondani, hogy "Mindent".

2023. márc. 9. 01:32
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem csak én mondom. A neten is rajtavan, hogy magas a felderítettségi ráta.
2023. márc. 9. 01:33
 17/20 anonim ***** válasza:
És ezt ki hiszi el? Te elhiszed?
2023. márc. 9. 01:38
 18/20 anonim ***** válasza:
Ha Gyula logikáját követjük, miszerint akinél sok pénz van, az megérdemli, hogy ellopják, mert úgyis van neki miből, akkor Gyula összes pénzét el kell venni. Biztos így gondolták a rendőrök is.
2023. márc. 9. 09:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Azt is mondtad már, hogy nem fovsz lopni, utána követted el a kisújszállási heist-et.
2023. márc. 9. 11:57
 20/20 anonim ***** válasza:

“pici dolog. Bevittek késő este bilincsbe az örsre és kihallgattak, rabositottak. ”

Elvette Mári néni baboskendőjét, és a nyakadba kötötted?

😂😂😂

2023. márc. 13. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!