Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mehetek Kisújszállasra vagy...

Mehetek Kisújszállasra vagy nem, mert baj lehet belőle?

Figyelt kérdés

Debrecenbe lakok és január végén Kisújszálláson voltam több nap is elmentem, de hülye voltam, csináltam ott egy nagyon pici jogsértést, rendőrségi ügy lett belőle, de pici dolog. Bevittek késő este bilincsbe az örsre és kihallgattak, rabositottak. Kérdeztem a nyomozótól, hogy akkor őrízet, ilyesmi nem lesz, azt mondta nem, de ne lásson meg Kisújszálláson. De nagyon rendes volt a nyomozó is, szép hangon mondta.

Szerintetek, ha vonatozni akarok, hogy valahova koraeste elmegyek és késő este jövök, akkor ne Kisújszállás legyen az uticél? Ugyanis hobbim a vasút, vonat. Kisújszállásra ne menjek, mert ha tenyleg meglát a nyomozó, baj lehet belőle, vagy csak mondta és mehetek oda is nyugodtan?

2023. márc. 8. 18:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Már megint te vagy? :D
2023. márc. 8. 18:07
 2/20 anonim ***** válasza:
83%

Levike Kisújszálláson, második rész. Az előző rész tartalmából:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__rendorseg__12158132..

2023. márc. 8. 18:21
 3/20 qkker1 ***** válasza:
63%
Levike, neked már rég börtönben lenne a helyed!
2023. márc. 8. 18:26
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Levigyula, miért nem mész inkább a fogdára?
2023. márc. 8. 19:13
 5/20 A kérdező kommentje:

Akkor kihallgattak, eljöttem, majd a múlthéten megkaptam a keletkezett iratokat, de a nyomozás még nem zárult le, ugyanis a nyomozó mondta, h azért foglal le nem csak 85 ezret, hanem mind az 520 ezret, ugyanis nem tudhatják, hogy máshonnan nem e loptam. Mert nincsennek Kisújszálláson lopások és ilyen lopás amiket azon a héten elkövettem, volt több is. Mondta, hogy tavaly nyáron is volt és voltak ilyen lopások.

Nézzük:

A szabadság téri iskola tornatermi öltözőből 3 nőtöl mindösszesen 55 ezret vittem el, másnap meg a Móricz gimiből 15 ezer forintot, a rongálási kár 15 ezer. A móczi gimis lopással gyanúsítottak meg, a szabadságtéri iskolával nem. (Feltevődik a kérdés, hogy azt miért mondtam el, mikor letagadhattam volna, azért mert az öltöző ajtajánál is volt kamera, csak azt hittem jem tesznek feljelentést), mutatta, h mikor mentem be, meg jöttem ki az öltözőből. 2 perc 38 mp voptam bent.

Azzal azért nem gyanúsítottak meg, mert még a nőket ki kell hallgatni, nem tettek feljelentést, csak bejelentést. Majd meg leszek azzal is gyanúsítva. Plusz vizsgálják, hogy a régebbi lopásokat is én követhettem e el a településen. Mert mondta a nyomozó, h voltak ilyen lopások.

2023. márc. 8. 20:23
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Jajj Gyula, legalább annyi eszed lehetne, hogy megfogadod a rendőr bácsik tanácsait.
2023. márc. 8. 21:11
 7/20 A kérdező kommentje:

7-es. Dehát az 520 ezerből csak 85 ezer volt a lopott pénz. 435 ezer a saját pénzem volt. Amit anyukám és testvérem adott meg alkalmi munkávwl kerestem a pénzt, vasutasok autóját mostam.

De xarom le az 520 ezret, adják ki a sértettnek a kárukat meg fedezve lesz a bűnügyi költség is, a fennmaradó összeget meg a bíróság jogerős ítélet után kiküldi nekem. Úgy mint a debreceni ügyben is a többi maradék 125 ezret visszakaptam jogerős ítélet után.

Addig meg...

Addig meg van pénzem ne aggódj. Van most is annyi pénzem, hogy a tescoból egy tele kocsinnyi árut tudnék vásárolni. És nem lopott pénzem van.

2023. márc. 9. 00:34
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Na persze, nem most jöttem le a falvédőről. Korábban te is beismerted, hogy mekkora összegeket loptál, amit nem derítettek fel.
2023. márc. 9. 01:11
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
És még büszke is voltál, hogy milyen balekok vannak, akit te ki tudsz játszani, részletezted, hogyan nyúltad le a kasszában lévő összegeket. Már nem keresem vissza, de így volt.
2023. márc. 9. 01:14
 10/20 A kérdező kommentje:

Észkombájn.

Hogy derítenék fel azokat a bűnelkövetőket, ahol nincs kamera és senki nem látott senkit?

Olyan van, hogy befut egy feljelentés a rendőrségre, hogy megint pénzt loptak egy sportklubból.

Kimennek adatgyűjtésre, kamera van? Hát az nincs. Valaki látott valakit? Senki senkit nem látott. Esetleg megnézik, hogy van e kamera a szomszéd házakon. Nincs. Kilométerekre meg több száz méterekre meg nem mennek egy 100 ezer ft-os lopás miatt.

Ekkor a nyomozó gondolja, hogy tuti x személy volt. Száz, hogy az volt. De, ha nincs kamera, senki senkit nem látott, nem foghatják rá x személyre.

2023. márc. 9. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!