Ez hobbi, hogy feleslegesen autózott Kisújszállás utcáin?
Előre szólok, hogy Debrecenbe lakok.
24-én este, az szombat volt ráadásul szenteste, a Debrecenből 19.35-kor induló vonattal elmentem Kisújszállásra, ahol 20.33-ra érkeztem. Majd onnan 23.25-kor induló vonattal jöttem haza Debrecenbe, ahová 00.23-ra érkeztem. Kisújszálláson majdnem 3 órám volt. Járkáltam a központban, Kisújszállás utcáin. Aztán egy szürke autó jőtt ment, egyik utcáról a másikra fordult, többször végigment több utcán, valami fiatal suhanc kölyök volt benne. Ez hobbi lehet? Valakinek az autózás is hobbi? Képes azért üzemanyagot venni, hogy körözön a városban?
Van olyan osztálytársam (esti) aki megállás után még fél napig járatja td fábiáját, olyan hangja van mint egy traktornak, csikorog a hosszbordásszíj és az előtöltés sem az igazi. Ő büszkén köröz a suli előtt, a fasztudja minek, de mindig vagy 8 kört megy, mielőtt leparkolna...
A terembe belépve a kulcsot lóbálja, a nyakbaakasztó, amin a kulcs van, folyamatosan kilóg a zsebéből, ha épp oda teszi.
Jaa meg mostanában valami világítós hópihékkel meríti az aksit a parkolóban😂😂
Pedig felnőttek járnak ide, a többségnek több millió ft értékű autója van, oszt azok nem vagánykodnak vele, de ő a lerúgott, 200 ezres skodájával valami autóversenyzőnek képzeli magát.🤷♂️
Nem fáj, csak azt hittem követ.
Valami cigány kölyök lehetett.
Igen. Vannak ilyen emberek, akik kérkednek azzal, hogy nekik még erre is futja.
Vagy csak körülnézett a városban, ahol ugyanúgy látogatóban volt, mint te.
Néha van, hogy egyedül érzem magam vagy csak ki akarom üríteni a fejem. Ilyenkor bepattamok az autómba és megyek egy kört vele. Mondjuk olyan 50-100km távot. Teljesen ki tud kapcsolni a vezetés élmenye vagy a sebesség.
Lehet ő is így volt vele. Vagy várt valakit, addig kocsikázott, hogy jobban teljen az idő. Meg még kismillió oka lehet. Az, hogy követett kb a legutolsó lehetőségek közt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!