Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Az újoncok gondolnak erre...

Az újoncok gondolnak erre mikor a rendőr hivatást válaszák?

Figyelt kérdés
Mint ez a tragikus példa is mutatja néha csak magadra számithatsz hiába vannak melletted a társaid és még akkor se biztos hogy élve fogsz haza menni tehát minden egyes nap kockáztatod az életed hogy haza tudj menni a családodhoz a műszak után és lelkileg mindennap feldolgozni ezt hogy ma még megúsztam de vajon holnap is szerencsém lesz erre fel lehet készülni lelkileg vagy lesz ami lesz belevágok ?
2023. jan. 13. 23:10
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Építőiparban dolgozom, hát csodálkozom, hogy nem haltam még meg, vagy nem halt meg valaki más a munkáinkon. Elég egy megbotlás, rossz lépés, hiányzó sisak, leeső valami és kész a baj.

Az esetek többségében nincs belőle semmi, megy mindenki tovább egy jót röhögve. Közben meg ha kicsit rosszabbul sikerül akkor halott, ha meg kicsit jobban akkor nincs is miről beszélni.

De a vezetés is ilyen, csodálkozom, hogy egyben van még a kocsim egy karcolás nélkül. Szinte minden nap ott a baleset lehetősége.

Mégsem úgy indolok el reggel, hogy ez a nap lesz az utolsó.

2023. jan. 14. 00:23
 12/39 anonim válasza:
100%
Idehaza a legveszélyesebb meló, és ez nem vicc, az út karbantartó. Főleg az autópályásoknál hatalmas a halálos gázolások száma arányaiban.
2023. jan. 14. 00:30
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a siránkozás?80-as iq felett mindenki tisztában van ezzel.megjegyzem.hogy ez ritka békés ország,még a fegyverviselés sem engedélyezett,sőt relatíve nehéz beszerezni.
2023. jan. 14. 00:42
 14/39 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Rendőrnek lenni egy hivatás és egy életút. Én hiszek benne, akik igazán rendőrnek érzik magukat, azok már kis gyerek koruk óta ez a mindenük és tudják ezzel a munkával mi jár. Ez ugyanaz, akik autóversenyzők és kis koruk óta gokartoznak és idővel egy nagyobb szinten fognak autoversenyezni. Bármikor benne van az a utolsó versenyük, de nem gondolnak erre hanem nyomják, mert győzni akarnak. Rendőr is ugyanezt csinálja, hogy törvényt beakarják tartatni az emberekkel.
2023. jan. 14. 01:00
 15/39 anonim ***** válasza:
90%
Párévente történik ilyesmi eset, aztán van több ezer rendőr, arányokat tekintve azért még nem állunk olyan rosszul mint pl USA.
2023. jan. 14. 03:41
 16/39 zsozsi123 válasza:
100%
Mindenki gondolja alaposan át hogy a szakma amit tanul annak mi az előnyei, hátrányai, veszélyei. Én szakács vagyok, és én sem akkor tudtam meg, hogy néha elvághatom az ujjam munka közben, amikor ez mással megtörtént és benne volt este a híradóban.
2023. jan. 14. 05:34
 17/39 anonim ***** válasza:
97%

A késelős sztori kapcsán sose olvasom/hallom, hogy az az őrült BETÖRT a szomszédhoz.

A szomszéd csak simán otthon volt.

Ő is meghalhatott volna.

Ráadásul Újbuda nem is rossz környék.

Ne érts félre, a szomszéd él, és ennek nagyon örülök.

De tuti nem alszik most egy darabig nyugodtan.

2023. jan. 14. 06:27
 18/39 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező! A magyar rendőrök élete alapvetően biztonságos. Ritka az olyan eset, ahol tényleg életveszélyes a szitu. A katonák ha bevetésre mennek, vagy háborúba, akkor sokkal nagyobb a rizikó, de azt is túl lehet élni ha szerencséje van valakinek. De egy magyar zsaru élete hacsak nem megy valami veszélyes szituba, akkor biztonságos.
2023. jan. 14. 12:45
 19/39 anonim ***** válasza:
14%

"Mindenki gondolja alaposan át hogy a szakma amit tanul annak mi az előnyei, hátrányai, veszélyei. Én szakács vagyok, és én sem akkor tudtam meg, hogy néha elvághatom az ujjam munka közben, amikor ez mással megtörtént és benne volt este a híradóban."

Akkor ugyanezt mondjátok a tanárokra is, hogy ne sírjon a szátok a szar fizetésért, és a felelelő gyerekekkel. Feleselő gyerek és szar fizetés benne van a pakliban, ha tanárnak mész.

2023. jan. 14. 12:47
 20/39 anonim ***** válasza:
18%
Mért nem fújták le spayel? He?
2023. jan. 14. 12:53
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!