Az újoncok gondolnak erre mikor a rendőr hivatást válaszák?
Megnéztem próbaképpen milyen árban van egy ilyen:
Szúrás álló mellény Ez a mellény kényelmesen viselhető egy pulóver vagy póló alatt is. A szúrásálló 2,2 mm vastag műanyag panelek hátoldalán és az elején vannak.
Kicsit drágább, aminek tanúsítványa is van:
COPTEX szúrás és vágás álló mellény K1 tanúsítvánnyal
"tehát minden egyes nap kockáztatod az életed"
Értem amit mondani szeretnél, de azért a magyar rendőrség nem az a hely, ahol naponta lennének halálesetek. Magyarországon a fegyverbirtoklás is tiltott, így minimális annak az esélye is, hogy valakire rálőjenek. Késelés szokott előfordulni, de tavaly egész évben talán egyetlen egy halálesetről olvastam a sajtóban.
Még az USA-ban sem halnak meg napi szinten, 2018-ban pl. 144 amerikai rendőr vesztette életét, a halálesetek második leggyakoribb oka pedig az üldözés közbeni karambol volt, ami a rendőr részéről még egy viszonylag elkerülhető dolog (tehát nem is mindenki önhibáján kívül, vagy lövöldözésben hal meg).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!