Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tényleg be kell mennem a...

Ha tényleg be kell mennem a börtönbe, vajon hova kapom a behívót mely börtönbe?

Figyelt kérdés

A rablás bűntett és más bűncselekmény miatt nagyon börtönbe akar küldeni minden hatóság, pedig nem követtem el, csak egy szimpla önvédelem volt. Már 4 éve. (2018.12.07.) Hogy eltelt az idő🤔...

Szóval elítéltek 2 év 3 hónapra, most ott tartok, hogy a főügyészség is börtönbe akar küldeni. Nem veszik észre, hogy betegségem van? Ha börtönbe kell mennem, milyen börtönbe fognak behívni? Kemény Sopronkőhida, Sátoraljaújhely, Vác, vagy egy lájtos Tiszalök, vagy Állampuszta?

Az a helyzet, hogy nem ebbe az ügybe, hanem masik ügybe, amibe viszont bűnös vagyok, voltam 8 és fél hónapot letartóztatásban a Debreceni bv. intézegben és, hogy nehogy bántsanak, meg megerőszakoljanak, 1 személyes zárkában voltam. Így bántmazás nem ért. Nos én egy magyar csendes jó ember vagyok és az udvaron többször kifogtak, belémkötöttek. Én mindig szóltam az őröknek is és a nevelőnőnek is. El is terjedt rólam a börtönben, hogy un. vamzer vagyok.

Szóval én egy letöltőházba bekerülnék, nekem annyi lenne.

Legrosszbb esetbe, ha be kell menni, milyen börtönbe hívnak be?

2022. dec. 10. 19:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Putyin lerohanja az országot, mire megkapod a behívót, szvsz mész a Fekete Delfinbe. 🤭
2022. dec. 10. 21:46
 12/12 MDaniel98 ***** válasza:
100%
Jó ember. Az:D
2022. dec. 11. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!