Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tényleg be kell mennem a...

Ha tényleg be kell mennem a börtönbe, vajon hova kapom a behívót mely börtönbe?

Figyelt kérdés

A rablás bűntett és más bűncselekmény miatt nagyon börtönbe akar küldeni minden hatóság, pedig nem követtem el, csak egy szimpla önvédelem volt. Már 4 éve. (2018.12.07.) Hogy eltelt az idő🤔...

Szóval elítéltek 2 év 3 hónapra, most ott tartok, hogy a főügyészség is börtönbe akar küldeni. Nem veszik észre, hogy betegségem van? Ha börtönbe kell mennem, milyen börtönbe fognak behívni? Kemény Sopronkőhida, Sátoraljaújhely, Vác, vagy egy lájtos Tiszalök, vagy Állampuszta?

Az a helyzet, hogy nem ebbe az ügybe, hanem masik ügybe, amibe viszont bűnös vagyok, voltam 8 és fél hónapot letartóztatásban a Debreceni bv. intézegben és, hogy nehogy bántsanak, meg megerőszakoljanak, 1 személyes zárkában voltam. Így bántmazás nem ért. Nos én egy magyar csendes jó ember vagyok és az udvaron többször kifogtak, belémkötöttek. Én mindig szóltam az őröknek is és a nevelőnőnek is. El is terjedt rólam a börtönben, hogy un. vamzer vagyok.

Szóval én egy letöltőházba bekerülnék, nekem annyi lenne.

Legrosszbb esetbe, ha be kell menni, milyen börtönbe hívnak be?

2022. dec. 10. 19:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Kőhida levike. Az előzet egy sétagalopp a jogerőhöz képest
2022. dec. 10. 19:57
 2/12 A kérdező kommentje:
Mert te cakk-pakk Békescsabáról az ügyészi székből így előre meg tudod ítélni?
2022. dec. 10. 20:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Te képen fújtál önvédelmi spreyvel egy embert, aki VISZZA AKARTA VENNI amit elloptál tőle.

Ez nem önvédelem.

Ez rablás.

Nem vagy ártatlan.

Ülni fogsz.

Kék osztriga lesz ebből, de ezt már mondtuk.

2022. dec. 10. 20:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Ne te ismerd már jobban az ügyemet, inkább normális választ kérek.
2022. dec. 10. 20:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tehát ne ismerem jobban az ügyedet, de azt mondjam meg hová kerülsz, hm?
2022. dec. 10. 20:16
 6/12 Fsms ***** válasza:
100%
Levike, hiányozni fogsz kérdéseiddel. Üde színfolt voltál ebben a rovatban.
2022. dec. 10. 20:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Az a helyzet, hogy írtam levelet, postán tértivevényesen a Büntetés Végrehajtás Országos Parancsnokságának, hogy lehet meg fogják őket keresni Békés megyéből, hogy engem elítéltek és küldjek nekem a behívót.

Ez jövőre biztos megtörténik, és ha be kell vonulni, akkor Tiszalökre hívjanak már be, mert ott rengeteg 1 személyes zárka van. Leírtam nekik, hogy ha engem olyan börtönbe hívnak, ahol több fős zárka van, én mivel egy visszahúzódó, csendes, magyar ember vagyok, beteg is, engem a többi rabok megvernenek, megerőszakolnának, elvennék a kajámat, csicskáztatnának, meg lehet, hogy meg is ölnének engem.

Ezt így szó szerint írtam le nekik.

Aztán egy hét múlva felhívtam a Büntetés-Végrehajtás Országos Parancsnokságát, azon belül is az örnagy asszonyt kapcsolták aki azt mondta, hogy ő az osztályvezető. Kerdeztem megkapták a levelem, azt mondta, hogy meg, pont ő olvasta. Azt mondta, hogy x év alatt egyetlem egy embertől sem kapott olyan levelet, amiben azt írtàk volna, hogy fél mert, megverik, megerőszakolják stb. stb., amit fent leírtam, én vagyok a első, aki ilyen félelmekröl ír és erre ő most nem tud mondani semmit.

2022. dec. 10. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Először vazelint kell venned, Levi.
2022. dec. 10. 20:40
 9/12 árokpart ***** válasza:
51%
1-es Az előzetes sokkal rosszabb. A jogerős elítéltek közül mindenki félti a kedvezményét és a lehetőségekhez képest próbál viselkedni.
2022. dec. 10. 20:51
 10/12 anonim ***** válasza:

Az a baj, Levike, hogy rossz kategóriában kérsz tanácsot.

A szexuális kategóriában kellene kérdezned, hogy melyik anális síkosító a legjobb, és hol olcsó az ipari kiszerelés.

2022. dec. 10. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!