Mi történik a világban hogy állandóan el tűnnek a gyerekek?
"Elég baj ez nem tudom hogy hol élnek ahol se szó se beszéd csak úgy el kapnak én se vagyok egy izom pacsirta de tuti nem hagynám magam"
Egy ilyen helyzetben nem számít, hogy izompacsirta vagy vagy sem. Eleve ha konkrétan verekedés a szitu, ott se az izmok mérete számít. Ha ez így lenne, a testépítők verekednének a legjobban, de egy 70 kilós profi küzdősportoló lazán elverhetne egy 120kg tömör izom testépítőt.
Viszont ha olyan a szitu, akkor még egy képzett bunyóst is el tudnak kapni és rabolni lazán. Vagy szerinted ha valakire rámegy 5 emberrabló hátulról, hogy szökik meg?
#2 Ez nem így működik. Felnőtt, erős férfiakat is rabolnak el naponta sajnos, mert aki teszi az tudja mit csinál, akit elkapnak az meg meglepődik és mire rájön mi van, addigra már bent van a kocsiban, csomagtartóban. Láthatsz sajnos ilyet videókon amit utcai kamerákkal vettek fel.
#6 Hidd el, ez minden szülő rémálma, hogy elmegy valahová a gyereked de nem ér haza és sosem tudod meg mi történt vele, hová lett!
Sokan ezért (is) fogadják el a köztéri kamerák meglétét, ami amúgy elveszi az élet szabadságát, de segíthet ilyen extrém esetekben.
Bár sajnos az sem segít sokakon, hogy látni a felvételen, hogy elrabolták, ettől még nem fogják meg is találni.
" Ha ez így lenne, a testépítők verekednének a legjobban, de egy 70 kilós profi küzdősportoló lazán elverhetne egy 120kg tömör izom testépítőt."
Az lehet.De egy 70 kilós küzdősportoló már nem valószínű,hogy lazán elverne egy 120 kilós tömör izom küzdősportolót.Ha megvan a technika,akkor a nagyobb fizikai erő szerintem inkább előny mint hátrány.Meg ha elrablásra kerül sor,akkor is nehezebben húrcolnak el egy 12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!