Ez a rendőri igazoltatás összefüggött vajon a villamosos sztorival?
Nyáron az egyik barátom amiért a rendőrséggel már sok dolga volt a villamoson délután 4 után amikor ment haza egy nyomozónő, nagyon csúnyát mondott a nyomozónőnek. K betűvel kezdődik, a következő szó pedig A betűvel, de ez meg hagyján, mert még ocsmányabb szót tett hozzá. A nyomozónőnek volt esze, nem szólt vissza, elengedte. Este amikor 11-kor a gyerek ment haza a lakásától 300 méterre már várta egy járőrkocsi, majd még két járőrkocsi ment oda meg egy civil kocsi amiben két nyomozó volt civilben. Az egyik járőrkocsiból kiszálló rendőrök igazoltatták, ruha és csomagátvizsgálast hajtottak végre nála, a többi járőr nem csint semmit, ki sem szálltak, a civil nyomozók közűl is csak egy szállt ki és nézte. Amikor vége volt ennek a néhànyperces intézkedésnek, akkor mondták a barátomnak, hogy jó fendben viszontlátásra és ment mindenki a maga dolgára.
Vajon aznap történt valami bűncselekmény a városban vagy inkább a nyomozónői beszólás miatt kitolásból igazoltatták és szétszedették a tàska tartalmát? Eetleg a nyomozónő telefonon felhívta a bent még dolgozó rendőröket, hogy ez a gyerek beszólt? Van összefüggés a két dolog között vagy csak szimplán véletlen?
Most már kíváncsi lettem.
Még írod nekem is?
Rohadt nagy baromságokat írtok... odáig igaz, hogy Szeged környékén lakom illetve a Bírósági bunyó...
Anyám 2 hónapja halt meg hirtelen, nem bírtam még eltemetni, mert a halála után nem sokkal a cég, akinél dolgoztam, megsegített azzal, hogy ki is rúgtak...
E miatt a helyi alapítványtól járt vna segély csomag, de én nem kaptam, mert jóban van azokkal akiket megvertem a bíróságon... megjegyzem az pár éve azért történt, mert folyamatosan fenyegettek többek közt anyámat is és mellé még volt pofájuk feljelentgetni, a bíróság persze senkivel nem csinált semmit, de folyamat be kellett mászkálni és egyszer ezt meguntam és megvertem őket..
Megy erre fele is ez a fajta xar kavarás amit most itt is lenyomtatok és ezek miatt itt vagyok hagyva az út szélén a halott anyámmal.
Ez Magyarország, gratulálok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!