Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőr nagy úr? Mindent úgy...

A rendőr nagy úr? Mindent úgy kell tenni, ahogy mondja?

Figyelt kérdés
Tegyükfel szombat éjjel egy 17-18 év körüli társaság ül a parkban, zenét hallgatnak, odamegy a rendőr a társasághoz, hogy adja át a személyit. Ez rendben van, viszont azt is kéri a rendőr, hogy adja oda a telefonját, annak is eleget tesz és a rendőr, ha kéri, hogy a feloldó kód mi, azt nem mondja el a srác, ugyanis a telefon az a srác magánszférája ami benne van. Ilyen esetben mi történne? Ilyen apróságot is meg kell tenni a rendőrnek, hogy árulja el mi a feloldókód, ami magánszféra?

2022. szept. 17. 21:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Mármint a társaságból csak egy sráccal intézkedik a rendőr.
2022. szept. 17. 21:56
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Hát mondjuk ez elgondolkodtató. Ha fogja és tarkón lövi sohasem tudja meg. Szerintem én addig verném míg el nem árulja. Akkor is pont ugyanott vagyok, de adtam neki egy esélyt. :)
2022. szept. 17. 22:00
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
A kódot azért is kérdezheti a rendőr, hogy nem lopott e, meg tudja e mondani annak a telefonnak a kódját.
2022. szept. 17. 22:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak úgy random nem fog ilyet csinálni egy rendőr, csak ha például gyanús hogy lopott a telefon.
2022. szept. 17. 22:14
 5/10 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem teljesen korrekt, ha a srác azt mondja, hogy adja vissza a rendőr a telefont, ő beírja a kódot, így látni fogja, hogy tudja a kódot. Viszont mivel senki másnak nem akarja elárulni, értelemszerűen nem akarja most a biztos úrral sem megosztani.
2022. szept. 17. 23:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre van a rendszer klónozása, vagy a gyermeksarok. A privát szférát rejtve marad.
2022. szept. 18. 00:22
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Nagy úr ? Ember lassan már megkérdik hogy igaztathat e egyátalán :D kb naponta ütik le őket cserébe egy felfüggesztettért
2022. szept. 18. 07:43
 8/10 anonim ***** válasza:
86%
Nyilván nem sokat ér a telefon, ha nem mondja meg a kódot. Amúgy simán lehet, hogy nemrég jelentettek mobil lopást, ha annyit tud, hogy egy 17-18 év körüli srácot kell keresnie zöld pólóban akkor nyilván ellenőriznie kell a telefont
2022. szept. 18. 19:27
 9/10 anonim ***** válasza:
84%
Mindenki szarik a telefonod tartalmára. Az egyetlen dolog amiért kérheti hogy ellenőrizze nem lopott e.
2022. szept. 20. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
Alapesetben nem kérhetné, de ha lopott telefont keresnek és megegyezik a leírás mindennel akkor igen.
2022. szept. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!