Ez a rendőri igazoltatás összefüggött vajon a villamosos sztorival?
Nyáron az egyik barátom amiért a rendőrséggel már sok dolga volt a villamoson délután 4 után amikor ment haza egy nyomozónő, nagyon csúnyát mondott a nyomozónőnek. K betűvel kezdődik, a következő szó pedig A betűvel, de ez meg hagyján, mert még ocsmányabb szót tett hozzá. A nyomozónőnek volt esze, nem szólt vissza, elengedte. Este amikor 11-kor a gyerek ment haza a lakásától 300 méterre már várta egy járőrkocsi, majd még két járőrkocsi ment oda meg egy civil kocsi amiben két nyomozó volt civilben. Az egyik járőrkocsiból kiszálló rendőrök igazoltatták, ruha és csomagátvizsgálast hajtottak végre nála, a többi járőr nem csint semmit, ki sem szálltak, a civil nyomozók közűl is csak egy szállt ki és nézte. Amikor vége volt ennek a néhànyperces intézkedésnek, akkor mondták a barátomnak, hogy jó fendben viszontlátásra és ment mindenki a maga dolgára.
Vajon aznap történt valami bűncselekmény a városban vagy inkább a nyomozónői beszólás miatt kitolásból igazoltatták és szétszedették a tàska tartalmát? Eetleg a nyomozónő telefonon felhívta a bent még dolgozó rendőröket, hogy ez a gyerek beszólt? Van összefüggés a két dolog között vagy csak szimplán véletlen?
Szerintem a Szegedi zaklató volt.
Egyébként szerintem tök véletlenül igazoltatták azt, aki zaklatja a civilruhás rendőrt.
Mondjuk én rendszeressé tenném.
#3 olvassgass itt és előbb utóbb rátalálsz :D
Levike te is csak nőkkel vagy kemény látom. De a sorsod ugyis utolér. Másodfokon vár, aztán irány márianosztra.
Én azt gondolom, hogy ugyan elengedte a füle mellett, nem foglalkozott vele, de mégiscsak foglalkoztatta, ha panaszkodott a kollegáinak, hogy toljatok ki vele, igazoltassátok le, szálljatok rá.
Az ügyvédje azt mondta neki, hogy egy nőnek nem szabad így szólni, valóban nem.
Azóta volt bent a rendőrsègen visszakapta a telefonját a bűnjelkezelőtől és amíg várt a váróban, akik jöttek mentek és látták, h megint ott van valamiért, csak csóválták a fejüket.
A szegedi zaklató Szeged környékén él, és többek között a bíróságon verte meg az egyik haragosát.
Nem először szól be egy nyomozónőnek, erről több kérdése is volt már.
Rendszeresen fenyegeti meg itt az embereket, hogy megveri őket, mintha ez nem egy anonim oldal lenne, és a fórumozók között nem lenne olykor több száz km.
Egyébként alamizsnából él,(valami jótékonysági szervezet ad neki élelmet) és úgy gondolja, hogy a gyik népe feketetíti be, ezért nem kap munkát. Pedig nem tudjuk a nevét se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!