Más országokban is van olyan, hogy rendőrök rohamfelszerelésben segítkeznek kilakoltatásnál?
És nem lehetne jogalkotás szempontjából ezen változtatni? Nehogy jobb legyen, ugye? Az is természetes akkor, hogy egy 50 milliós házat 16 millióért adják el, bőven áron alul, a különbözetet meg zsebre teszik a Schadl-félék. Minden rendben van, ez a rendszer tökéletesen működik eszerint.
Most ezzel mit akarsz bizonyítani? Hogy vannak kivételek? Persze. Ugyanakkor a cikkből idéznék: "a Mi Hazánk Mozgalom is több alkalommal foglalkozott ilyen esetekkel. Ezek elképesztően felháborítóak és a legtöbbször jogellenesek is."
Tehát a legtöbb nem olyan, amit te linkeltél.
És ha például nincs másik házuk, ahova mehetnének? Akkor hogyan adják el? Nem harcolhatnak a megöröklött házért? A hatóságnak meg nem áron alul kellene eladnia az ingatlant. Az a helyzet, hogy úgy foglalsz állást, hogy nem vagy ilyen helyzetben, meg nem is értesz hozzá.
És miért akarnának bárkit kitenni az örökölt házából, miért akarnak bárkit is albérletbe kényszeríteni? És tudod te, hogy mennyibe kerül egy albérlet Budapesten? Sokmindent nem tudsz, ez látszik minden egyes hozzászólásodon.
Én csak azt nem értem, ha ennyire ellene vagy a kilakoltatásnak, szerinted mi lenne a megoldás?
Ez nem úgy működik, hogy egy havi számlát nem fizet be és másnap rá rúgják az ajtót. Évekig könyörögnek, küldenek csomó felszólítást, azzal miért nem törődnek?
A videódon is, elhangzik tőlük”ilyenkor mit kell csinálni?”
Évekig, hónapokig nem gondolt erre, csak akkor mikor Flexel vágjak ki az ajtót.
Én drága pénzen fizetek albérletet magamnak, lemondok egyes luxus cikkekről, hogy ezt megtehessem.
Van, hogy megcsúszik az ember, és egy számlával elmarad, de itt azért nem erről van szó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!