Más országokban is van olyan, hogy rendőrök rohamfelszerelésben segítkeznek kilakoltatásnál?
Mikor örökölte a lakást, azt is elfogadta, hogy az adósságot is örököli. Értem én, hogy te és MH azt akarjátok kihozni, hogy csúnya zsidó bankok ellopták a lakást, de te vagy én is lehetnénk azok, akik a hitelt adták. Bárki is adja, jogos elvárás, hogy a másik a szerződés szerint visszafizesse azt. Ha egy céget felszámolnak vagy egy ember meghal, akkor a vagyonából előszőr az adóságait kell visszafizetni. Senki nincs rákényszerítve, hogy adósságot örököljön.
Lehet megszorulva az ember, ilyenkor a normális eladja, amit el tud, autót, lakást és meghúzza a nadrágszíjat. Vesz kisebb lakást vagy megy albérletbe, de nem várja meg azt, hogy a bank árverezze el a lakást és a végrehajtó kirakja.
Imádom, rákerestem az általad linkelt videó hátterére, jó kis példát linkeltél
“ A két kamasz fiú terrorizálja a környéket, rongálnak, fenyegetik a szomszédokat, kocsik tükreit törik le. Ezen terror legfőbb oka, hogy az apjuk nemrég szabadult a börtönből, a két fiú pedig azóta teljesen megőrült.”
“ Folyamatosan hátralékokat halmoztak fel. Részletfizetést kötöttek, amit természetesen nem teljesítettek, mindeközben pedig folyamatosan új lakást követeltek. Volt amikor nem kaptak, amikor viszont kaptak, vagy nem tetszett nekik, vagy el se mentek megnézni.”
“ A rongálás után tavaly júliusban döntött úgy egyhangúan a Népjóléti és Lakásügyi Bizottság Kanász-Nagy Máté előterjesztésére, hogy nem hosszabbít velük szerződést a bérlakásra és a lakás kiürítését rendelik el. Azóta eltelt 15 hónap, nyilván azt sem fizették.”
Jó példát linkeltél. Videón cigi,pia, nagy tv, hifi van de fizetni nem fizetnek. Szerinted mit kéne velük csinálni?
Az általad linkelt videó egy önkormányzati lakás. Milyen törlesztőröl beszélsz? Azt a lakást bérlik, egy albérlet árának a töredékért.
Több mint 1 éven át ezt az alacsony bérleti díjat sem fizettek. Italra, cigire, tvre, hifire volt pénz. Arra futotta. Egy havi cigi árábòl kijön az önkormányzati lakás bérleti díja.
15 hónapig nem fizettek, mit kéne csinálni? Te mit tennél ha elkérném az autód 2 napra 10.000 forintért és egy év múlva sem adnám vissza, nem fizetnék egy forintot, mellé még az összes gyorshajtás a te nevedre jönne. Gondolom te hagynád. Vissza szeretném én adni, csak hár olyan magas az autó árak, szomorú, hogy ezt magyarázni kell.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!