A Nyíregyházi rendőrkapitányságon mit jelent az, hogy forrónyomon elindultak és 40 perc mulva kattant a bilincs az elkövetőn?
Figyelt kérdés
Volt egy mozi lopas Nyíregyházán, ahol a gazdasági irodából moziból egy pénzdobozból elloptak másfél milliót. 40 percen belűl el is kapták az elkövetőt, őrizetbe vették, de a bíróság szabadlábra helyezte. Mit jelent, hogy forrónyomon 40 perc és elkapták?2022. okt. 19. 21:11
51/60 A kérdező kommentje:
#47 Nem, azokat nem loptam, hanem innen-onnan kapta a család.
Szép nagy konyhánk van.
Meg három szép szoba, külön fürdőszoba, wc. Erkély.
Ez Debrecen, a Tócóskerti lakótelep, ahol lakunk.
Ez a lakás 2019-ben 23 milliót ért, most ér 30 milliót.
2022. dec. 27. 19:20
52/60 anonim válasza:
Tipikus autisztikus tünet, hogy nem érted a szarkazmust.
53/60 A kérdező kommentje:
#50 Csak annyi időre tettem ki a konyhaasztalra, hogy lefotózzam. Nektek fényképeztem le, hogy lássátok. Mert a szobàmban nagy ágy van, széles, vanbszekrénysor, nem fér be asztal. Ha valami írni valóm van, akkor a konyhában írom meg, vagy elmegyek az egyetemre és asztalnál írom meg.
2022. dec. 27. 21:10
54/60 qkker1 válasza:
Levike, egyetemre téged maximum wc-t pucolni engednek be!
55/60 anonim válasza:
Nem tévedtél sokat.
Az a dolga, hogy a takarónőket segítse. A nagy kukákat kell mozgatnia.
Eredetileg helyettesíteni vették fel a nyáron, de úgy tűnik olyan jól végzi a munkáját, hogy maradhatott.
Levike, jól tudom, hogy ez életed első munkája?
56/60 A kérdező kommentje:
Mocskos Nyíregyháza.
2022. dec. 29. 23:20
57/60 anonim válasza:
Miért mocskos?
Már ott is takarítasz?
58/60 anonim válasza:
De Gyula, te már megjavultál, nem? Egy megjavult embernek akkor meg nem mindegy, hogy a nyíregyháziaknak milyen az őrizetes statisztikája?
59/60 A kérdező kommentje:
Én B. Gyula vagyok. Balogh Gyula, azaz N.levike.
2022. dec. 30. 18:08
60/60 anonim válasza:
De Balogh Gyula, azaz N.Levike, te már megjavultál, nem? Egy megjavult embernek akkor meg nem mindegy, hogy a nyíregyháziaknak milyen az őrizetes statisztikája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!