Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Nyíregyházi rendőrkapitánysá...

A Nyíregyházi rendőrkapitányságon mit jelent az, hogy forrónyomon elindultak és 40 perc mulva kattant a bilincs az elkövetőn?

Figyelt kérdés
Volt egy mozi lopas Nyíregyházán, ahol a gazdasági irodából moziból egy pénzdobozból elloptak másfél milliót. 40 percen belűl el is kapták az elkövetőt, őrizetbe vették, de a bíróság szabadlábra helyezte. Mit jelent, hogy forrónyomon 40 perc és elkapták?

2022. okt. 19. 21:11
1 2 3 4 5 6
 31/60 A kérdező kommentje:

Egyébként amiket elkövettem lopásokat, 99,5% -a felderítetlen maradt, senki nem keresett meg. És ugye 5 lopási ügyem volt.

A 2017 es tavaszi lopásom amikor ugye rendőről vittem el több tízezret, gondolom másnap a kollégáinál megtette a feljelentést, de nem keresett senki abba sem. Úgyhogy abban nem lett meg a tettes, nem is lesz meg a tettes, de a pénze sem arra mérget vahet.

Csak rendőr volt, ha a fekete tokban a rendőrségi logónál nem police felirat volt, hanem számsor. Meg az a halvány zöldes kártya, hogy a rendőrség hivatásos állományú tagja vagy vmi ilyen volt ráírva.

2022. dec. 23. 17:18
 32/60 anonim ***** válasza:
100%

Lesz*rom. Sose arra válaszolsz, amit kérdeznek tőled. Egy piti suttyó tolvaj vagy, lehet akár 1, akár 10 ügyed is.

Remélem egyszer elkap valaki téged, aki jól elpáhol, hogy utána anyukád törölje a s3gg3d életed végéig.

2022. dec. 23. 17:22
 33/60 A kérdező kommentje:

Mert Orbán Viktor meg Meszáros, Tiborc és a többi fidesz politikus mit csinál?

Lopnak, sikkasztanak, csalnak. Annyi milliárdokat elloptak már, hogy ők érdemelnék meg, hogy kb. 15-20 évre börtönbe kerüljenek.

Tőlük nagyobb tolvaj nincs.

2022. dec. 23. 17:27
 34/60 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan gyenge kifogás, hogy az már fáj.

Mintha egy gyilkos azt mondaná, hogy jó, oké, de én csak egy embert öltem meg, vannak tömeggyilkosok is.

Nem-nem.

Most írtad, hogy van egy csomó ügyed, ami ki sem derült.

Mocskos tolvaj vagy, és ahogy #32 is írta, megérdelnéd, hogy a börtönben megkapd ami jár.

2022. dec. 23. 17:40
 35/60 A kérdező kommentje:

#34 Azt írod Börtönben megkapd ami jár?

Vtam már börtönben és semmit nem kaptam, mármint bántalmazás nem ért, mert a többi rab nem tudott bántani mert 1 fős zárkába voltam, az őrök meg megintcsak nem bántanak. Sőt több őr meg is jegyezte, hogy én nem egy utolsó cigány vagyok, hanem egy rendezett kinézetű magyar fiatalember, megcsináltam a hülyeségem, a független bíróság azért tett oda be, az őrök tehát nem ítélkeztek, hanem mev is jegyezték, hogy mintarab vagyok, bàr a többi rab is ilyen lenne. Nem volt velem gond, volt, hogy ebédnél az őr azt mondta az ételoztónak, hogy szedjen nekem egy kicsit több kaját.

Tehát börtön az oké, de itt a debreceni börtönben nekem úgymond "JÓ" helyem volt.

2022. dec. 23. 18:14
 36/60 anonim ***** válasza:
100%

És mégis reszketve hívod fel az illetékest, hogy egy fős zarkát akarsz, meg irogatsz leveleket,hogy félsz a nemi erőszaktól, itt is írod a kérdéseket.

Nagy a szád, de odabent egérke vagy.

2022. dec. 23. 18:18
 37/60 anonim ***** válasza:
100%
Vegyél inkább egy anális tágítót, jobb felkészülni.
2022. dec. 23. 18:18
 38/60 A kérdező kommentje:
A 18.14 es kommentem utàn rögtön két válasz jött elég hamar. De szerettek engem. 🙂
2022. dec. 23. 18:20
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam mind a kettőt.

Egyébként úgy rémlik vamzer voltál te a börtönben, nem mintarab.

Te írtad, nem én.

2022. dec. 23. 20:04
 40/60 anonim ***** válasza:
100%
Gyula, téged az utcán hamarabb meg fog valaki gyepálni, még mielőtt visszakerülnél a börtönbe.
2022. dec. 23. 20:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!