A Nyíregyházi rendőrkapitányságon mit jelent az, hogy forrónyomon elindultak és 40 perc mulva kattant a bilincs az elkövetőn?
*20
A moderátorok már törölték, nehogy valaki felhasználja a kis szarka adatait, elmenjen hozzá és jól megverje.
Állítólag képfeltöltőre tette, ott még meglehet.
Azt megint le kell fotóznom és úgy belinkelni nektek termeszetesen képfeltöltés segítségevel, de nem vagyok most otthon, kb.fél 12 re érek haza, én nem fogok már vele foglalkozni.
#21 Meséld már el neki azt a kérdést.
Amúgy hogy loptam egy cseppet nem bantam meg, mert az áruházak is lerabolnak mostanaban mindenkit. Egy túró rudi 250 forint, stb. csúcs árak vannak. Mondjuk az olyanokra értem. Meg egy szegényől bánnám is, de hogy egy gazdagtól lopni azt nem. Egyszer 2013-ban elloptam 300 ezret egy öltözőböl ahol sportfoglalkozás volt, hab a tortán, hogy a bankjegyek között volt a vezetői engedélye a csávónak. Ritka neve volt mint a fehér holló és facebookon kikerestem azt a nevet akkor, a jogsin levő kép és a facebook profilkép összehasonlításával egyértelműen megállapítható, hogy ugyan az a személy volt. Megerősítette az is, hogy én akkor thaibox edzésről loptam és a csávónak boxos képei is voltak. A facebook 0rofilján pedig munkahelyként "családi vállalkozó" volt írva.
Azaz azért volt csak úgy 300 ezer a pénztárcajaba, mert nem szegény volt, hanem vállalkozó. Akkor neki m3g se kottyant az a 300 ezer. Annyi neki mint nekem meg egy szegény embernek 10 forint. Az ilyeneknek sok pénze van, ezért az ilyentől, hogy loptam, nem bántam meg.
Imádom, hogy Levike Robin Hoodnak képzeli magát.
Egy percet sem dolgozott még, ha a kuka tologatást nem számítjuk. (és nem számítjuk)
Ehhez képest azt hiszi tud mindent a munka világáról.
Mindegy, hogy jól keres, vagy nem.
Az az ember dolgozott a pénzéért.
Te meg nem.
Ő megdolgozott érte, és neked nem volt hozzá semmi jogod, hogy ellopd.
Te egy piti kis tolvaj vagy, ő meg nem.
Jóól van Levike már lassan a saját hazugságod is elhiszed:
Gyerekektől lopni is jó cselekedet? Ők sokat keresnek?
Vagy a rendőr sokat keres szerinted, attól is korrekt dolog? Tudod mennyit keresett idén még egy kezdő rendőr? Nettó 160-at.
De biztos ők is tele vannak pénzzel, vagyis nyugodtan ki lehet venni a kabátjukból a tárcát.
Vagy maradjunk a sportolónál: ismerek olyan sportolót, aki szegény körülmények között nőtt fel, az anyja egyedül nevelte, de iskolában felfigyelt rá a tanár, hogy nagyon jó futó, jó a testalkata is. Még rendes cipőre se tellett neki, de felkarolta az edző, beiratta klubba, aztán kamaszként\felnőttként már hivatásos sportoló. De ezért rengeteget kellett tennie, és igen, nem csak úgy az ölébe hullott a pénz. Eddigi élete munkája van benne. És lehet hogy az első cipőjét úgy kapta anno, hogy az anyja inkább járt szakadt ruhákba, csak hogy neki gyerekkorában legyen futócipője.
Te meg mondjuk lehet hogy pont egy ilyen embertől loptál. Nincs ráírva a szekrényére, hogy ő szegény volt, de tett azért, hogy jó élete legyen.
Másik példa (férjemé):
Anyja gyári szalagmunkás, apja nyugdíjas. Öten vannak testvérek.
Gyerekkorában nem vetette szét őket a pénz, a testvérei kinőtt ruháit hordta.
Középiskolában még nem tudta, mi akar lenni, de húsz évesen, munka mellett elment egyetemre.
Vért izzadt, foggal-körömmel küzdött, ájulásig tanult, hogy ösztöndíjat kapjon és bent maradjon állami támogatással. Mint mondtam, szerény családból származik. Végül megcsinálta, mérnök lett. De itt még nincs vége: megcsinálta a mesterdiplomát és szakosodott egy olyan irányzatba, amit az országban csak néhány ember tud megcsinálni.
Nettó 1 millió körüli a fizetése.
A szülei bár nem tudták soha anyagilag támogatni, mindig ott voltak neki, és én is motiváltam, hogy ne adja fel. És sikerült neki. Nagyon büszke vagyok rá, honnan indult és hogy hol van most.
Debreceni Gyula ebből mit lát? Hogy van pénze, vagyis el kell tőle venni. Nem érdemli meg.
Ők nem tettek semmit azért hogy legyen, biztosan reggelente sz*rják a köteg húszezrest.
Meg se kottyan neki, mi?
Mi van, ha a beteg anyukájának a kezelését fizetné éppen belőle?
Mi van, ha a gyereke temetésére rakta félre, amit te éppen kiloptál kabátjából?
Túl szürreális példák szerinted? Szerintem igenis valósághűek...
--------
Levike, ahogy egy fenti válaszoló is írta: te egy piti tolvaj vagy, semmi több.
Nem vagy te jótündér keresztanya, sem Szent Teréz.
Te egy mocskos kis bűnöző vagy.
Ahelyett, hogy tennél valamit azért, hogy jobb életed legyen, másokét teszed tönkre.
És te nevezed magad kereszténynek, menő csávónak, meg tudomisénminek..
Ezt még vissza fogod kapni az élettől. Vagy a sors, vagy hívjuk bárminek, vagy egy "megfelelő emberrel", de előbb-utóbb találkozni fogsz vele.
Bár nő vagyok, kívánom, hogy ne velem fuss össze. Mindent tudok rólad és bármit megtudhatok rólad, ha akarok, még azt is, hova jártál óvodába.
Ne fenyegetésnek vedd, hanem gondolkodj el szépen. Fogd a pondró kis életed és fordíts rajta 180 fokot, de sürgősen.
De annyi nem lett volna benned, hogy azt a rohadt jogsit leadd a rendőrségre, hogy "találtam".
Nem elég, hogy pénzét vesztette az ember, még a jogsit is csinálhatta újra. Ezaz hülyegyerek, így kell hatványozottan taplónak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!