Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A Nyíregyházi rendőrkapitánysá...

A Nyíregyházi rendőrkapitányságon mit jelent az, hogy forrónyomon elindultak és 40 perc mulva kattant a bilincs az elkövetőn?

Figyelt kérdés
Volt egy mozi lopas Nyíregyházán, ahol a gazdasági irodából moziból egy pénzdobozból elloptak másfél milliót. 40 percen belűl el is kapták az elkövetőt, őrizetbe vették, de a bíróság szabadlábra helyezte. Mit jelent, hogy forrónyomon 40 perc és elkapták?

2022. okt. 19. 21:11
1 2 3 4 5 6
 41/60 A kérdező kommentje:

#39 Az, hogy vamzer voltam a börtönben, az nem érdekli a börtönőröket, affelól jó magaviseletű vakaki, mert vamzer azaz besúgó. Sőt mondta az egyik őr, hogy "Gyula! Az udvaron, ha bárki kötekszik, szólj nekem" Ha valaki a börtönbe vamzer azért a börtönőrök tehát nem haragudnak. Azéet a többi rab allergiás, ha valaki vamzer, a vamzernek inkább a többi rabtól kell félnie. Ennyit nem tudsz te idióta #39?

MÁS:

Idefigyeljetek olyan is volt nem is olyan régen, hogy karácsony szenteste előtt egy nappal este 17 óra és 18 óra között volt edzés úgy hívják, hogy "TABATA" edzés. Ritka, lehet nem hallottátok még, de van. Google a barátotok.

Namost én karácsony szentestéje előtt egy nappal tabata edzésről 17 óra és 18 óra között folyt az edzés és bementem az öltözőjükbe és a pénztárcákat átnéztem, több személynek tízezren aluli összeg volt a pénztárcàjában és egy személynek volt 55 ezer forint benne, na azt loptam el azt a 55 ezret. Tehát attól loptam, akinek a legtöbb pénze volt ott. Kiloptam a 55 ezret a pénztárcájából ami a nadrágzsebében volt és visszaraktam az üres pénztárcát a nadrágzsebébe. Majd mielőtt eljöttem a nadrágja felé fordultam mégegyszer és beintettem a nadrágja felé, közbe mondtam, hogy "boldog karàcsonyt!" Gondolván, hogy na mostmár vásàrolhatsz ajándékot az üres pénztárcàból.

Igen. Engem az sem érdekel, ha karácsony előtt loptam. Ilyen szemét vagyok, dehát ilyen világ van.

Akinek már 55 ezer van a pénztárcájába, az már gazdag, otthon biztos százezrei vannak.

2022. dec. 24. 02:00
 42/60 anonim ***** válasza:
91%

Hát, igen.

Egy igazi rohadék.

Ezzel is bebizonyítottad, hogy annyit sem érsz, mint a szétkenődött kutyapiszok a cipőmön.

Reggel szokásom szerint ránéztem az értesítéseimre, és rájöttem:

Neked nem a bejglin jár az eszed, a díszeken, meg hogy mi hiányzik esetleg még az ebédhez.

Nincs senikd, akivel az ünnepiet eltöltheted, nem is igazán tudsz készülődni, ünnepi hangulatba kerülni.

Tavaly a karácsonyt ott töltötted ahova való vagy, lehet még élvezted is, hogy fűtenek rád, kapsz pici figyelmet, idén meg láthatóan nincs dolgod, a kutyát nem érdekled, kínodban a gyik népet provokálod, hátha foglalkozik veled valaki.

Rám ne számíts, haver.

Nekem van családom,szeretteim.

Nekem boldogan telik a karácsony.

2022. dec. 24. 06:22
 43/60 anonim ***** válasza:
100%

"Akinek már 55 ezer van a pénztárcájába, az már gazdag, otthon biztos százezrei vannak."

Fú, te Gyula...

Olvasd már el legyszíves a 28-as választ is, mert ezek szerint azt eddig nem sikerült.

2022. dec. 24. 09:07
 44/60 A kérdező kommentje:
Idefigyelj! A gazdag pénzes személyt nem sajnáltam, hogy loptam tőle. Mai napig nem sajnálom. Aki sose szàmolgatta a fillérjeit, hogy jusson kajára minden nap. Van a tescoba is, hogy a kasszánál milyen pénzekkel fizetnek, előveszik a köteg sok 10-20 erest és abból vásárolnak. Na loptam én is néhány ilyentől, mai napig nem bántam meg. Ha valaki szegény, és kiderült, hogy olyantól loptam azt megbàntam.
2022. dec. 24. 21:11
 45/60 anonim ***** válasza:
94%
Még mindig nem olvastad el...
2022. dec. 25. 00:10
 46/60 A kérdező kommentje:

A debreceni meceti lopásom nyomozati anyagából:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tisztelettel: N.levike

2022. dec. 27. 16:32
 47/60 anonim ***** válasza:
91%
Mondd, Gyula, még a hűtőmágneseket is loptad?
2022. dec. 27. 16:44
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a paksamétát már láttam. Tudod elég ciki, ha valakinek ennyire vastag... Nem menő bűnözőnek lenni, max borsodban, de ott is ugyanúgy meghonorálja ezt az igazságszolgáltatás.

Anyukád lakása nagyon szép!

Mondd, csak a tesódat tanították nálatok rendes, tisztességes életre?

2022. dec. 27. 16:49
 49/60 A kérdező kommentje:

Azért vastag a mappa, mert az egész poffice ügyhőz egyesítették a mecseti ügyet és a 13 rendbeli lopás mintd benne van. Ez csak 2%-a amit elküldtem belőle, több helyszín kamerafelvételei iy benne vannak, ahhoz feljegyzések, tanúvallomások, gyan vallomásaim, rendőri jelentések, adatgyüjtések, korábbi ítéletek, határozatok stb stb.

Az igazságügyi o. szakértői véleményem, azért tettem ki, hogy mindig tudathasadàsos elmebetegnek könyveltek el, és itt van, hogy tudattal semmi gond nincs, nem vagyok elmebeteg. El kell olvasni.

Honnan làttad te ezt a paksamétát?

Én májusba csak egy másik ügy tanúvallomását tettem ki.

2022. dec. 27. 18:07
 50/60 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok. Van egy olyan dolgod a konyhaasztalon, ami csak a deviáns, börtöntöktelék, másokon élősködő embereknek van. 😅

Jár a taps!

2022. dec. 27. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!