Mi van akkor, ha igazoltat a rendőr , (mindig nálam az iratok) és odaadom a személyigazolványom. Persze, sajátom. De a személyigazolványon szereplő képen "kicsit" másképp nézek ki, mint most. (Borosta, testtömeg változás ami arcon is látszik:D ) ?
Képen jelentős borosta, jelenleg nincs.. ilyenre értem. Okmány érvényes!
Ez esetben ? :D
Csak kérdezem
Nekem a vezetői engedélyem, a személyi igazolványom és a saját arcom olyan, mintha 3 teljesen idegen emberé lenne. A jogsifotón 45 kiló voltam (haj nélkül, betegen), a személyin egy kis pufók arcú emberke van, és ülök én az autóban a rendőrrel szemben :D
Egyszer néztek csak furcsán, és az egyik mondta a másiknak, hogy szerinte hamis az irat.
Mondták, hogy soroljam fel a személyi adataim, anyám neve, hol lakok, mikor születtem. Kapásból rávágtam természetesen.
Rendszerben is minden rendben az okmányokkal, hiszen a sajátom. Nem állt körözés alatt.
Mondtam nekik, hogy a két igazolványkép között majdnem 10 év, és 30 kilónyi testsúly különbség van.
Mondták, hogy oké, így már világos. De még nem láttak ennyire különbözőt. :)
ó, amit még nem írtam az előbb, hogy a két igazolványt egyesével az arcommal egy vonalba tette maga előtt, és nézte hol az arcom, hogy a fotót.
Különbséget keresett. De látta, hogy a szemöldökívem ugyanolyan, az orrom formája egyforma, a fülem is, szám, szemem alakja, ugyanúgy áll minden okmányomon stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!