Miért kellett megbilincselni azokat a 15 éves gimis lányokat, akik pár hete bizsut akartak lopni, de lebuktak?
Figyelt kérdés
Nem hiszem, hogy olyan veszélyesek voltak, hogy a bíróság folyosóján is megbilincselt kézzel kellett őket várakoztatni. Nem beszélve arról, hogy csak szabálysértést követtek el, nem pedig bűncselekményt.2010. szept. 23. 07:59
31/33 anonim válasza:
Kíváncsi lettem volna az arcocskájukra, amikor az eljárás során legelőször tették fel rájuk a bilincset. Meg arra is amikor bezáródott mögöttük a cellaajtó. Legalább volt idejük gondolkodni a tettükön. Bár az őrizetbe vétel szerintem túlzás volt, de a bilincs egyáltalán nem. Példát akartak velük statuálni, ami szerintem meg is történt, köszönve a médiának is. Ha lopsz, számíthatsz a cellára és a karperecre is. A bilincset ebben az esetben inkább megalázás céljából tették fel rájuk, mintsem féltek a szökésüktől, vagy támadásuktól. Morbid dolog ilyen kislányokat bilincsben látni, de kellően elrettentő is a többiek számára.
32/33 anonim válasza:
Ezek a "kislányok" TEGNAP bizsut loptak.
Ha megúszták volna, holnap is bizsut loptak volna.
Aztán rádiótelefont.
Egy nem is túl szép napon pedig csoportosan körbeállnak azért, hogy kiraboljanak.
NINCS PARDON!
33/33 anonim válasza:
A lopás igenis bűncselekmény gondok vannak a fejkbe ,anno kezüket lábukat levágták volna,ha visszahoznák azt a rendszert a politikusoknak se kezük se lábuk nem lenne,igenis bilincs elzárás hogy legközelebb kétszer is megondolja a kistiniribi hogy mit tesz.Ezt kéne mindig nem óvni a kisfiatalkurú bünőzőket mert vérzsemet kaptak már igy is hogy ők büntetlnül tehetnek dolgokat hát nem ,igenis alázmi őket hogy eljusson az agyukig hogy a tetteinknek mindig követkeménye is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!