Miért kellett megbilincselni azokat a 15 éves gimis lányokat, akik pár hete bizsut akartak lopni, de lebuktak?
Elsősorban lélektani nyomás gyakorlása - a hasonló életvitelt előnyben részesítők számára - a cél.
Nem foglalkozom komolyabban azzal, hogy ki, mit "pontozgat" - a weboldalon, - de én az arcukat sem takarnám ki a híradókban az ilyen embereknek, a szégyenérzet nagyon is hatékony nevelőerő LEHETNE, - ha nem áldemokráciában fetrengenénk már 20 éve...
Érv: Amikor megtette a tettét egy ilyen ember, nem érzett szégyenérzetet, - most se érezzen!
Walter Sobchak
jajj, mindjárt elsírom magam!
"A válasz írója 39%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:32"
Én meg rajtad sírom el magam.
Szerintem, mindegy, hogy jólöltözött "kislányokról", vagy rosszarcú orkokról van szó. Loptak, elvették azt ami nem az övék.
Régen, a piacon kalodába zárt, pellengérre állított tolvajok által üzentek a többinek: NE LOPJ, B+!!
Helyeslem a dolgot.
Ez nem lányokról, és egyáltalán nem a közbiztonságról szólt. Az egész a szenzációhajhász média színjátéka volt.
Semmit sem számított volna, hogy meg vannak bilincselve, hogy be voltak zárva, ha nem lett volna körülötte ekkora hírverés, és nem az ország szeme láttára történnek a dolgok. Mert ugyan a lányok megérdemelték a büntetést, és méltóságvesztést saját környezetükben, viszont nem az egész ország előtt való lejáratást. Ez nem áll összhangban a bűncselekmény súlyosságával.
Most sajnáljuk őket?LOPTAK!!!!Nem kisgyerekekről van szó,akik zsebre vágtak egy csokit.NEkik már fel kéne fogniuk...
A kisérés bilincsben folyik,nemre való tekintet nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!