Egy mezei jaror szolgalat kozben elmehet edzeni?(kondi)
Hát persze, csak majd írj jelentést arról, miért állt a kocsi 1+ órát a terem előtt :D
A járőrtársad meg a kocsiban hagyod addig?
Illetve beviszed magaddal a rádiót? Csak majd szólj a TIK-nek ha küld, hogy egy pillanat és mész, csak még lenyomsz egy sorozatot, aztán átöltözöl és indulsz :D
Vannak munkahelyek, ahol ha ügyes vagy, belefér a kondi (előző munkahelyemen én is csináltam, hogyha volt masfel óra holtidőm, akkor bementem edzeni), de a rendőrség pont nem ez a hely.
Szóval hagyd a jelentkezést, ha ilyen igényeid vannak.
#1 vagyok.
Még annyi eszembe jutott, hogy heti 1x jár két óra ún "sport", amit a rendőrség kifizet neked, mintha dolgoznál. Ezt amúgy is munkakezdés előttre\utána írják rá.
Nem elég?
Korábban ez oké volt, sportfoglalkozásnak kiírtak maguknak egy-egy órát a kerületi rendőrök, és tényleg edzettek a teremben.
Ez 8-10 éve volt, most nem tudom mi a szabály.
Kedces hetes, honnan tudod, hogy aznap nem volt már vagy öt küldésük balesetnél, betörésnél, vagy nem vágtak le hullát kötélről?
És az hogy az autó mellett megálltak pihenni (a munkaközi szünet amúgy is 50 perces), teljesen más mint mikor bemegy valaki masfel óráig kondizni. Munkaközi közben is bármikor küldhetik őket és akkor pattanni kell.
De legközelebb menj oda hozzájuk kérdezd meg miújság velük! Biztos szívesen elbeszélgetnek erről veled is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!