Hova érdemesebb jelentkezni? Nemzetbiztonsági Szakszolgálat, Alkotmányvédelmi Hivatal, TEK, Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat stb.?
Figyelt kérdés
Jogász végzettségel hova érdemes jelentkezni majd, milyen tisztséget lehet ezen végzettséggel megpályázni és mekkora a várható fizetés?2021. okt. 16. 14:05
1/5 A kérdező kommentje:
Gg*
2021. okt. 16. 16:17
2/5 anonim válasza:
Portekció és tapasztalat nélkül esélytelen.
3/5 anonim válasza:
ezek mind gáz helyek, inkább keress valami normális munkahelyet magáncégnél vagy ügyvédi irodában
4/5 A kérdező kommentje:
Érvelést is szívesen fogadnék. Mitől gáz, mi a baj velük? Én eddig jót hallottam belsőstől.
2021. okt. 25. 16:00
5/5 anonim válasza:
Én is félek kicsit az ilyen helyektől...nem mintha egy ügyvédi irodában sokkal jobb lenne a helyzet, de ezeket a közig szerveket én mindig úgy tudom csak elképzelni, mint elmaradott, múltszázadi felfogású, posztkommunista helyeket, ahol emberszámba sem vesz senki, csak a dirigálás meg fenyegetőzés megy és mindenki utál kb ott dolgozni, és akkor az embertelen munkakörnyezetről, windows 95-ös gépekről meg omladozó irodákról nem is beszéltünk.
A fizetés nyilván borzalmas az ilyen helyeken, de mivel egy ügyvédi irodában is borzalmas, így talán nincs akkora különbség, de nettó 200-nál tuti nem fizetnek többet egy pályakezdőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!