Összetett kérdés, aki válaszol annak megköszönöm!?
Szóval az Alkotmányvédelmi Hivatalba vagy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz szeretnék bekerülni.
Azt találtam ki, hogy érettségi után (kb. 390-410 pontom lesz mindenből középszint) jelentkezek mindkét szolgálathoz és mondjuk felvesznek az egyikhez. Érettségivel őrmester lennék. Majd amint lehet jelentkeznék a Nemzeti Közszolgálati Egyetem nemzetbiztonsági alapképzésére (3 éves képzés, amire civilek nem jelentkezhetnek). Ez után pedig rögtön előléptetnének hadnaggyá?
Én az eddigi keresgéléseimből ezt találam a ,,legegyszerűbbnek'', hogy nb. tiszt lehessek.
Szerintetek ezt így meg lehet valósítani, vagy van egyszerűbb lehetőség is? Köszönöm a válaszokat
A felveteli követelményeknél nem szerepel hogy diploma kell, csak az hogy valamelyik szervnél kell dolgozni.
És azért írtam, hogy amint lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!