Ti hogyan folytatnátok tovább? Kicsit összetett kérdés úgyhogy a többi lent.
25 vagyok, van egy diplomám, melyet környezettan szakon szereztem (bsc), ezután álláskeresésbe fogtam, de rájöttem, hogy ez semmire sem jó. Elkezdtem a környezetmérnök msc-t, de az első félév után otthagytam, mert az az érzésem támadt, hogy lesz még egy felesleges diplomám, amivel megint nem fogok tudni elhelyezkedni. Jelenleg van még 3 államilag támogatott félévem, és szeretnék belevágni egy teljesen más irányba. Ez pedig a mérnökinformatikus. Kb. 10 éves korom óta bütykölök számítógépeket mind szoftveresen, mind hardveresen, de papírom nincs róla és ezért döntöttem úgy, hogy szerzek egyet. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek hol és milyen képzésben lenne érdemes a fentiek figyelembevételével elkezdenem ezt a szakot?
ui: ne kérdezzétek miért mentem környezetvédőnek, ha az informatika érdekelt... magam sem tudom megmondani :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!