A cicanadrág szabályos szolgálati nadrág? (videó)
Figyelt kérdés
7:15-nél a falnál álló rendőrhölgy feltűnően feszes nadrágot visel:
Erre nincs valami megkötés, hogy mennyire lehet szexi a rendőr öltözéke, nem kell visszafogottnak lennie?
2021. okt. 7. 06:37
1/6 anonim válasza:
Mondjuk az a nő egy trampli, akinek a helyében én nem viselnék ilyen nadrágot, de ez csak mellékszál. A kérdésre: egyáltalán nem szexi, nem kihívó - egy teljesen átlagos szűk farmer. A hölgy polgári ruhás, amit visel nem egyenruha.
2/6 anonim válasza:
Telón nem látom túl jól, de szerintem az nem egyenruha, esetleg csak felkapott rá egy felsőt.
3/6 anonim válasza:
Hát mivel civilruhás így szerintem szabályos. Éppen az a civilruhás rendőröknél a lényeg, hogy olyan ruhákat viseljenek mint a hétköznapi emberek.
4/6 anonim válasza:
Hát van az a munkahely, ahol ez a szolgálati ruha, de az nem épp a rendőrség az, meg kell nézni jobban, hogy nem-e szőrös bilincs van nála... Nagyon szomorú lenne viccet félretéve, ha már idáig süllyednénk.... Nem, hogy egyenruhának, de sima utcai öltözéknek is undorító az ilyen hosszabb felső nélkül....
6/6 anonim válasza:
A ruhával nincs baj de a nő egy kissé tramplis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!