Ha nem vallja be, nem teszik előzetbe, hanem hazajöhetett volna?
Tudod min gondolkodtam el?
Hogy egy ilyen értelmes emberkének mint te, hogy lehet ekkora b'rom a haverja?
Sajnálod, vagy mi?
Sztem ez vmi Levike effektus lehet....
Lop mert jól esik, de sok haszna nincsen aztán meg balfaxoskodik a rendőrökkel...
#23-nak:
Nem valószínű.
Bár engem nem "eldobtak", de én is apa nélkül és intézetben nőttem fel, én is bűnöző lettem.
Tudod mi a gond.
Soha nem volt "senki", soha nem volt semmije. Szeretne valamit "lerakni az asztalra", bebizonyítani saját magának hogy ő is "valaki", és ezt olyasmivel, ami NAGY pénzt is hoz.
Ez a bűnözői pálya.
Nekem ez sikerült. Bár már 15 éve lassan annak, hogy utoljára összetűzésbe kerültem a zsarukkal, de az alvilági nevem a mai napig felbukkan náluk. Az elmúlt évek folyamán jó párszor idéztek be kihallgatásra, de én tényleg kiszálltam. Néha találkozom egy-egy régi nyomingerrel akik még megismernek, és a mai napig visszaköszönnek, érdeklődnek felőlem. És ez nem kevés respect!
De a mi "emberünk" sajnos a tipikus balek. Az ő jellemével semmire sem fogja vinni. Rajta legfeljebb egy határozott, "erős kezű" pár segíthetne, aki szereti. A kifosztásos sztoriból nem lesz semmi. Bármilyen bűncselekmény csak akkor realizálódhat, ha annak van sértettje is.
A vádemelésig sem fog eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!