Hazajöhet még a cicám? Mit tehetek? Ma délelőtt elment. (szokott ki járni ha kiabálok neki előjön, nyávog hangosan) többi lent
Nem is értem a sokadik ilyen kérdést.Egyértelmű,hogy ha "kijárós" utca macskád van akkor az előbb vagy utóbb el fog tűnni,és bármi megeshet/megeshetett vele.
Nem,nem feltétlenül fog vissza jönni.Mert a kis termetű,vagy fiatal macskát még a bagoly is viszi :D
Mint egy kalandvágyó cica gazdája, teljesen megértem a helyzetet.
Nyugodj meg, öltözz fel melegen, vigyél magaddal minnél erősebb fényű lámpát, egy kajás zacskót vagy valamit ami olyan hangot ad amit már ismer a cica, járj egyet és kezd el hívni. Ne csüggedj ha nem jön, hagyj kint neki kaját egy tálban az ajtótól nem messze, reggel úgyis látod ha evett belőle, esetleg az ajtó közelében van. Az én cicám is ilyen, sokszor kóborol de a hasa mindig haza hozza. Kitartást, írj ha van változás.
Simán előkerülhet.
Ha holnap délutánig nem lesz meg,akkor szólj a szomszédoknak, hátha véletlenül bezárta valaki a garázsba vagy pincébe.
Az enyém járt már így.
Nem jött még vissza?
Ivaros macska? akkor simán elkóborol napokig.
Van nekünk is egy fiú cicánk ivartalanított de csak pórázon engedjük ki mert ebben annyira benne van a vadász ösztön hogy állandóan a füvet bokrokat lesi hol tudna elkapni valami bogarat. Egyszer el is tűnt 2 hónapra annyira vékonyan jött haza rá se ismertünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!