Hogyha valaki fel van jelentve, akkor azt útlevéllel nem engedik ki az országból? Bővebben lent!
Schengeni Információs Rendszer (system)
és Visa Information system.
Fel perc goooogle
Most komolyan....?
Azért mert fel vagy jelentve, mégis mi köze ahhoz, hogy átmehetsz-e a határon?
Annyit se írsz, hogy schengen külső vagy belső határról van-e szó..
Leírtam: ahhoz hogy átléphess, a sis-vis-beutazási feltételeknek kell csak megfelelni. Senki le se tojja, hogy pl. téged a szomszéd feljelentett, mert hangosan hallgatsz zenét mondjuk.
Érted már?
"És én azért kérdezem, mert ugye hogyha valaki fel van jelentve, akkor az elvileg bűncselekményt követett el és az is lehet, hogy körözik."
Attól mert felvan jelentve, egyáltalán nem jelenti, hogy bűncselekményt követett el.
Valamint az, hogy bűncselekményt követett el egyáltalán nem jelenti, hogy köröznék.
Semmi fogalmad nincs az egészről, próbáld kicsit jobban össze szedni a kérdést, ha választ akarsz kapni.
Szabálysértési feljelentés (szabálysértés), vagy büntetőfeljelentés (bűncselekmény)?
Nem mindegy.
A körözést nem így adják ki, de ebbe nem megyek bele jobban.
A körözési listát meg lehet nézni police.hu-n.
Az, hogy a többi rendszerben mi szerepel a haverodról (hermon,bnyr stb), azt már csak az illetékesek tudják, esetleg a haverod. Kevés infó, kevés válasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!