Hogyha valaki fel van jelentve, akkor azt útlevéllel nem engedik ki az országból? Bővebben lent!
Aztán csodálkozunk, ha a rendőr bunkó stílust vesz fel az intézkedés végére, mert elgurul a gyógyszere... Amikor ilyen értetlen az állampolgár is és még az ebet is köti a karóhoz.
Javaslom, küldd el az egész kérdés linkjét az ismerősödnek, valószínűleg meg fogja találni benne a választ. Tényleg, miért is nem így csinálod? Te csak szívesseget tettél haverodnak, hogy megkérdezed. Bogozza ki ő maga belőle, ami kell neki.
(Vagy lehet hogy mégsincs semmilyen "haver"? Egy anonim oldalon? :))
Én akkor is nehezen hiszem el, hogy ketten vagytok.
Ha mégis, beszéljétek át a válaszokat és értelmezzétek őket. Dumáljátok át, tegyetek fogadást arra, ki találja meg először a megoldást. Mondjuk aki veszít, az meghívja a másikat egy hamburgerre. Mert hogy én nem fogom ezredjére leírni ide a miértet, mikor már így is rengeteg időt elpazaroltam erre a kérdésre, hogy megértsétek a választ és annak okát, az is biztos!
Az a ti bajotok, hogy konkrétan lusták vagytok felfogni a kapott válaszokat, vagy egyáltalán nincs értő olvasásotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!