Mi a véleményetek Bazsiról, aki diplomata útlevéllel akart Debrecenbe menni, de amikor megtudta, hogy az MB2-es lesz, hátat fordított nekik - minden szívfájdalom nélkül?
Ez így hülyeség, ahogy leírod.
Debrecenbe nem kell diplomata útlevél egyetlen magyar állampolgárnak sem.
Dzsudzsák pedig minimum hetek óta tudja, hogy a Loki a másodosztályban indul, mióta kiestek. Bár reálisan hónapok óta sejteni lehetett, hogy odakerülnek.
Bazsinak bejött időközben egy jobb ajánlata Ciprusról, ennyi az egész. Én sem mennék a helyében 33 évesen NBII-be. (Korhut megőrült szerintem.)
"Debrecenbe nem kell diplomata útlevél egyetlen magyar állampolgárnak sem."
Régi mondás: Óvakodj azoktól, akiknek nincs humoruk, vagy nem értik az iróniát, mert azok mindenre képesek.
4-es!
Van valamilyen jobb ötleted, hogy ne unatkozz?
Igen. Nem irigykedem másokra, és leszarom, hogy van-e diplomata útlevele, meg hogyan k.rta el a karrierjét.
Építem inkább a saját életemet.
6:
" és leszarom,"
"Építem inkább a saját életemet."
Sok szerencsét hozzá!
Bár ilyen "leszarós" figurák karriere mindig kérészéletű.
"Bár ilyen "leszarós" figurák karriere mindig kérészéletű."
Nem a. A kulcs az, hogy arra fókuszálsz, ami számodra fontos az életben, és ami előrevisz.
Hogy kinek van diplomata útlevele, meg ki nem hozta ki magából a legjobbat, nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!