Hogyan lehet kibirni a magányt?
Leépitettem az imerösi köröket és az iskolai barátok is elmaradtak.
Csak a munkával foglalkoztam és a jövövel,de nem jöttek össze a számitások. A kudarc kódolva van belém.
Rájöttem,hogy nincs is jövöm,hiszem nincsennek barátaim,nem számitok senkinek sem. Mostmár tisztán látom,hogy egy lúzer,szerencsétlen senki vagyok,egy szemét.
Már évek óta,szinte minden estém egyedül telik a 4fal között.Gyakran gondolok arra,hogy az életem kilátástalan,reménytelen.Bármit teszek egy csapdában,egérfogóban vagyok,olyan mint egy labirintus amiböl nincs kiut,csak a másvilág.
Párkapcsolatom sem volt soha,mert boldogtal ember vagyok és ezen nem tudok változtatni.Pedig talán csak ez miatt lenne érdemes élni,talán még a szerelem adna reményt,életkedvet,utánna boldogan múlnék el.
Én hasonlóan jártam. Anyagilag bejöttek a számításaim, viszont teljesen egyedül maradtam. Némi örömet a piázgatás, meg a gyógyszizás jelentett.
Aztán 4 napja jött egy lány, azóta rózsaszín köd van.
Szia,
Próbáld meg valahogy elengedni a múltat, a tanúságokat vond le, de ne engedd, hogy úgymond befolyásoljon. Kezd előröl valahogy, némi pozitívummal és sok bizalommal.
Részvétem a múltbeli dolgok miatt.
Ne feledd hogy mindenki egyedi és pótolhatatlan. Mond magadnak, hogy erős vagy és letudod küzdeni ezeket és újra a régi és még jobb formában tudsz lenni, és nyitni az emberek felé is.
Mit mond a szíved és a lelked? Hogy boldog szeretne lenni nem? Mennyire boldog? nagyon..nagyon boldog...
Ott van mindig a remény, ami megerősít minket, hogy később jobb és szebbek lesznek a dolgok.
Ha a remény megvan, akkor vele együtt a hajtóerő és akarat is megjön majd. Igen is erősek vagyunk és feltudunk állni, megcsináljuk magunknak, lesz munkánk, állásunk, tudunk finomat enni, jó helyekre menni, barátokat szerezni... Lassan és biztosan, mert a remény tartja a kezünket és visz előre.. Indulj el és jönni fognak a dolgok is..
Nézz motiváló videókat, kérd Istent, hogy adjon erőt és erősítsen meg, hogy új lappal tudj indulni és javuljanak a dolgok..
Próbálj úgy állni a dologhoz, hogy ezek a dolgok, amiket átéltél csak megerősítenek és most már nem fognak zavarni és megtanultad elkerülni őket..
Sétálgass néha egy picit, engedd el a gondolataidat, mint írják.. Élvezz ki a kis örömöket, jó zenét, finom ételt, bármit ami oldhatja a feszültséget.
Szép napot, remélem segít ez a pár motiváló szó. Isten megóvjon...
Itt egy motiváló videó és egy másik, ami lenyugtathat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!