Miért volt ilyen bunkó a rendőr?
Olyan 22:30 körül mentem egy faluban biciklivel, ki akartam kanyarodni egy nagyon hosszú egyenes útra. Tőlem jobbra jött egy autó gyorsan, ugye abban a sávban amibe nekem ki kellett volna mennem. De gondoltam mivel úgyis ilyen gyorsan jön, addig kimegyek gyorsan a másik sáv szélére, mert úgysem jött velem szembe senki, még messze sem. Aztán mentem, vártam hogy megelőzzenek már, de gyanús volt, hogy már majdnem 2 perce gurulok és még mindig nem előzött meg. Aztán ezt meguntam, lekanyarodtam egy utcába, aztán lekanyarodott utánam ez a bizonyos autó is, aztán elkezdett villogni, mellém jött, és akkor jöttem rá hogy rendőr.
2 rendőr volt, az egyik egy szót nem szólt, aki pedig az autót vezette, valamiért tök bunkó volt. Kérdezte, hogy mit csinálok, meguntam-e az életem, meg hogy angliában érzem-e magam, de szinte már majdnem üvöltözött. Aztán kértek személyit, az nem volt nálam, kérdezték a hátsó lámpát is, az sem volt a biciklimen. De ezek valahogy annyira nem érdekelték őket. Felírták a nevem, megkérdezték melyik településen lakok, meg annyit mondtak, hogy tolhatom haza a biciklit, de még abba is belekötött hogy merre felé indultam el (mert másik irányban laktam, mint amerre indultam)
Szerintetek okkal támadott le így? Mert szerintem annyira nagy dolgot azért nem csináltam.
Inkább jó fejek voltak, hogy ennyivel megúsztad. Jól tették, hogy "leb@sztak". Ilyen manővert ne csinálj...
Nekem is van jogsim, de kerékpárral megyek mindenhova. Szóval nem a biciklis gyűlölet beszél belőlem. Rendes világításod legyen! Ez a szembe sávba kanyarodás meg no komment :D
#7 Ha majd a 70-80-nal a 12 órás műszak után félig bealvó / "két sör még belefér" / telefonját nyomkodó egy másodperccel később vesz észre és emiatt szétkeni a fejed a flaszteren akkor is ezt fogod gondolni? Hogy neki biz' éjszaka kellett volna kihunyorognia a fekete sziluettedet mert hát előtted bevilágítja az utat az első lámpád (k.rvára sokat ér az utcai félhomályban) mert te nem tettél fel a hátsóra egy piros lámpát? (ami egyébként is kötelező)
Persze gondolhatod majd, hogy neked volt igazad - ráírják majd a koporsódra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!