Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Összességében elmondható,...

Összességében elmondható, hogy Magyarország városaiban biztonságos éjszaka egyedül az utcán sétálni?

Figyelt kérdés

Olvasok utazási tanácsokat különböző országokról és sok helyen olvasom, hogy nem tanácsolják, hogy például Mexikóban vagy Kenyában egyedül menjünk éjszakai sétálásra a városokban.

Magyarországon mi a helyzet?

Biztonságos egyedül sétálni a magyar városokban hajnal kettőkor egy nem sportos, izmos testalkatú, hanem egy törékenyebb, küzdősportban nem jártas férfinak vagy nőnek?

2021. júl. 29. 21:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
84%

9es, nem is a vonatról van szó, ami ellenőrzött. Nekem a londoni haverjaim mondták a koleszban, hogy melyik területekre ne menjek, mert ha odatévedek, és nem vagyok szimpi, kést és akár savat is előrántanak.

4es voltam.

2021. júl. 29. 21:22
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok:

Most Zugló, egykor Dzsumbuj (szerencsére lebontották)

2021. júl. 29. 21:25
 13/26 anonim ***** válasza:
26%
Népligeten nappal sem merek végigmenni, férfi vagyok pedig.
2021. júl. 29. 21:26
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Nő vagyok, eddig azon kívül, hogy volt aki felakart szedni semmi bajom nem történt amikor este vagy hajnalban egyedül mentem haza. Barátnőim felé is inkább csak megszokás az " írj ha épségben hazaértél" dolog. Ezért tök hálás vagyok, rossz lenne, ha nem lehetne szabadon járni. Mondjuk arra figyelek, hogy elkerüljem a rosszabb hírű részeket
2021. júl. 29. 21:28
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
A cigók megérzik a félelmet, úgyhogy a legtöbb amit tehetsz, hogy jó kiállással, magabiztosan lépkedsz, különben betalálnak. Ez a titok, de ne áruljátok el senkinek. 🤫
2021. júl. 29. 21:32
 16/26 anonim ***** válasza:
69%
Összességében elmondható, hogy Magyarország városaiban NEM biztonságos éjszaka egyedül az utcán sétálni.
2021. júl. 29. 21:32
 17/26 anonim ***** válasza:
70%
16, ezt mire alapozod? Meg mihez képest, mint mondtuk.
2021. júl. 29. 21:35
 18/26 anonim ***** válasza:
41%
15: ha elédáll, és előhúzza a kést, akkor megnézném, milyen magabiztosan lépkedsz
2021. júl. 29. 21:43
 19/26 anonim ***** válasza:
51%
Összességében biztonságos, de vannak olyan helyek Mo-n is ahol nem szívesen mászkálna az ember éjszaka egyedül mert könnyebben bűncselekmény áldozata tud lenni.
2021. júl. 29. 21:53
 20/26 anonim ***** válasza:
44%

Én veled ellentétben nem a médiára alapoztam a kommentemet, hanem személyes tapasztalatra, eleget jártam az éjszakában ahhoz, hogy még vadabb dolgot is tudjak neked mondani, amit te el sem tudsz hinni, mégpedig képzeld, szót is lehet velük érteni, sőt, még össze is lehet spanolni velük, csak a megfelelő húrokat kell pengetni. 😉

De nyilván hiába magyarázom az ilyen tudatlannak, mint amilyen te vagy, akinek fingja nincs arról, milyen emberek a cigányok, csak szajkózza a szájába rágott hülyeséget.

2021. júl. 29. 22:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!