Sziasztok, rendvédelmi pályán dolgozok és vegyes tapasztalataim vannak az emberekkel szemben. Általában ha megjelenünk akkor mindenki a rosszra gondol. Mondhatni közepes lélekszámú városban szolgálok (kb. 15ezer fős), de így is rengetegen ismernek és polgári ruhában felismernek. Vannak akik szúrós szemmel néznek, de vannak akik lehajtják a fejüket és olyan mintha megalázkodna vagy csak ne vegyem észre és hagyjam.
Természetesen mióta szolgálok épp az aktuális rendszer kutyája vagyok, de miért utálnak vagy épp rettegnek a jelenléttől? Ha ennyien rendszer kutyáznak, akkor hogy tudták ennyien megszavazni az épp aktuális rendszert?
Te utálod, tiszteled vagy épp megalázkodsz a rendőr előtt? Szívesen várom élményeiteket, hátha még tanulok is belőle.
Én félek mindenkitől, akinek extra hatalma van, mert tartok tőle, hogy visszaélnek vele a káromra.
Eddig szerencsére nem történt még ilyen, csak néhány fszkalap orvos érezte magát feljogosítva, hogy beszóljon.
2021. máj. 25. 18:21
12/33 Fsms válasza:
Semmit, ha rossz kedvem van, akkor a sünre gondolok. 😀
2021. máj. 25. 18:51
13/33 anonim válasza:
Semmilyet. Nekem teljesen hetkoznapi ha latom oket az utcan. Semmi okom feszengeni miattuk, ok is csinaljak a dolguk es en is.
2021. máj. 25. 19:30
14/33 anonim válasza:
Ja, de az orvostol rohadtul felek.
2021. máj. 25. 19:30
15/33 anonim válasza:
Feszültséget, félelmet. Mivel becsületes, tisztességes ember vagyok, és nem bűnöző, van okom félni a "rendőröktől".
2021. máj. 25. 19:50
16/33 anonim válasza:
Belőlem szánalmat vált ki. Látszik rajtuk, hogy csak azért választották ezt a szakmát mert gyerekkorukban folyton péppé verték őket a kortársaik.
2021. máj. 25. 19:54
17/33 anonim válasza:
Belőlem meg az ilyenek váltanak ki szánalmat akiknek csak itt van arcuk :D
2021. máj. 25. 20:09
18/33 anonim válasza:
amikor 80%+ faluban éltem akkor jó volt rendőrt látni
2021. máj. 25. 20:30
19/33 árokpart válasza:
Inkább jó érzést kelt bennem. Udvariasak, barátságosak, emberségesek de egyben fegyelmezettek és határozottak is ha kell. Nem értem a többi hozzászóló hol él, messze nem olyan a rendőrség már mint a múlt rendszerben, sőt olyan sem mint a 90-es években és a legtöbb ország rendőrségénél jóval polgárbarátabb. Érdemes megnézni a nagy etalon országok USA, Svájc, Franciaország rendőrségével, egyáltalán nem cserélnék velük. A törökről nem is beszélve, vagy a dél-amerikai országokról. Szerintem ha ezekkel a szervekkel bárkinek dolga lenne, szerintem ha megérkezne a Liszt Ferenc repülőtérre örömében a sírástól megölelne egy magyar rendőrt , hogy magyar földre ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!