Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Belekeveredtem egy verekedésbe...

Belekeveredtem egy verekedésbe, mi lesz az én sorsom?

Figyelt kérdés
Két haverral bulit csaptunk nálam, mentünk piáért dohányboltba már a második körért, kicsit ittasak voltunk már. Ismerem a dohányboltost már nagyon régóta, elég sokat beszélgettünk vele vásárlás után. Mivel ez egy falu nincs annyira sok vevő, viszont az egyik alkesz aki általában egész nap a bolt előtt szokott inni pár haverjával jött valami felesért, de nem vettük észre. Elég undorító stílusban szólt hozzánk, hogy takarodjunk már előle, megtettük. Miután távoztunk a boltból, belénk kötött a haverja aki az ajtóból állva végignézte az egészet, beszólt hogy legközelebb gyorsabban csináljuk mert gáz lesz. Ekkor haver ideges lett, vissza kellett fogjuk mert neki akart menni a csávónak, elég hangos balhé lett belőle mert mindnyájan ittasak voltunk, de ekkor még nem történt semmi, mentünk vissza italozni. Baj akkor kezdődött, mikor már full részegen lementünk sétálgatni, láttuk őket hazafelé menni, kb akkor zárt a bolt. Haver odament "elnézést kérni", kezet fogott velük, majd miután elfordult az az alkesz amelyik fenyegetett, plekniből haver rávágott egy hatalmasat, majd elég rendesen nekiment. Elfeküdt, az egyik csávó elfutott, majd 3v2 bunyó volt, megvertük őket. Rendőrök szerint 3. rendű vagyok, pedig én csak önvédelemből cselekedtem, mert akkor ütöttem mikor már jött volna nekem a pali. Kaphatok ezért börtönt? 1 ügyem van, de annak vége, próbaidőt kaptam még anno 2 éve kocsmai verekedésért.

2021. máj. 8. 22:36
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

“Kaphatok ezért börtönt? 1 ügyem van, de annak vége, próbaidőt kaptam még anno 2 éve kocsmai verekedésért.“

Remélem igen. Bocs. De aki nem bír magával és verekszik az így járt. Az óvodában is mindkét tag megy a büntetőszékre, ha verekednek.

2021. máj. 8. 22:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Egyik haver full tiszta. Aki pleknizett annak meg felfüggesztettje van, két korábbi kocsmai verekedés, egyiket velem csinálta, az ő helyzetük milyen?
2021. máj. 8. 22:39
 3/9 árokpart ***** válasza:
97%
Most komolyan ennyi a kikapcsolódásotok? Nem tudnátok egy jót biciklizni, olvasni, kirándulni, elmenni a legközelebbi városba könyvtárban vagy esetleg otthon segíteni a kertben egy kicsit anyunak vagy apunak? Azt a pénzt amit elisztok nem volna jobb gyűjtögetni és esetleg nyáron elmenni egy szép akár 1 napos buszos értékes kirándulásra. Egyszerűen ezt az életvitelt nem értem, nem értem mi ebben a jó amit csináltok.
2021. máj. 8. 22:42
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Te milyen kittegyletbe keveredtél? Ti most a kittegylet vagy a vörösingeseket képviselitek? Gondolom a haverod lehet a Boka Jancsi v az Ács Ferkó, te meg gondolom vagy a Nemecsek aki nem akarat Ecsek Ernő lenni, ezért lett Nemecsek. 😂
2021. máj. 8. 22:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos faluban nincs sok lehetőség, kocsma van azt ennyi. Meló után fáradtak vagyunk.
2021. máj. 8. 22:43
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Suttyóék szórakoznak, aztán ők az ártatlanok 🤣
2021. máj. 8. 22:45
 7/9 Molyember ***** válasza:
100%

Ti kezdtétek, és így rohadtul nem volt önvédelem. Ráadásul visszaeső vagy, ha jól értettem. Hát, barátom, szerintem idén nyáron te már védettségi igazolvánnyal se nagyon mész sehova. :)

De tényleg, ez nem kárörvendés, de hogy lehettek ekkora balfszok? Mindkettőtöknek volt már pont ilyen ügye, erre teljesen feleslegesen csináltok egy újat. A piálás is súlyosbító. Igazából nem hiszem, hogy letöltendőt kapnál, a bíróság is tisztában van vele hogy egyes társadalmi osztályokban egyszerűen ilyen a szórakozás, de a felfüggesztésben erősködő haverod simán lehet, hogy a nyáron edzőtáborban lesz.

2021. máj. 8. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
76%
Plekni 😅😅😅
2021. máj. 9. 09:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Retardáltak vs. alkeszok, fel kellett volna venni videóra :D
2021. máj. 9. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!