Belekeveredtem egy verekedésbe, mi lesz az én sorsom?
“Kaphatok ezért börtönt? 1 ügyem van, de annak vége, próbaidőt kaptam még anno 2 éve kocsmai verekedésért.“
Remélem igen. Bocs. De aki nem bír magával és verekszik az így járt. Az óvodában is mindkét tag megy a büntetőszékre, ha verekednek.
Ti kezdtétek, és így rohadtul nem volt önvédelem. Ráadásul visszaeső vagy, ha jól értettem. Hát, barátom, szerintem idén nyáron te már védettségi igazolvánnyal se nagyon mész sehova. :)
De tényleg, ez nem kárörvendés, de hogy lehettek ekkora balfszok? Mindkettőtöknek volt már pont ilyen ügye, erre teljesen feleslegesen csináltok egy újat. A piálás is súlyosbító. Igazából nem hiszem, hogy letöltendőt kapnál, a bíróság is tisztában van vele hogy egyes társadalmi osztályokban egyszerűen ilyen a szórakozás, de a felfüggesztésben erősködő haverod simán lehet, hogy a nyáron edzőtáborban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!