Rendőrök, volt rendőrök! Ti hogy bírjátok ezeket a kisebb megaláztatásokat az állampolgároktól?
"Nehezen! És azt hiszem most sok rendőr nevében beszélhetek!
Az a baj, hogy az állampolgárok nem értik meg, hogy a rendőrség nem törvényhozó, hanem törvényalkalmazó szerv és hogy az utcán a kisrendőr PARANCSOT teljesít, jobbára felsőbb utasításra!
De ha nem tűrnénk a megpróbáltatásokat és lépten nyomon megtorolnánk a minket ért megaláztatásokat vagy leköpéseket és had ne soroljam tovább, akkor már nem lenne rendőr az országban, mert mindenki a katonai ügyészség vendégszeretetét élvezné.
Jól gondold meg!!"
Nincs is rendőrség, csak a politikai elitnek van meg a cigányoknak meg a zsidóknak. A magyarok le vannak szarva!
Köszönöm a válaszokat! Azt nem tudom, hogy Sün-özni szoktak -e. De szerintem ez ma már amolyan "becenév" a rendőrökre. Mellesleg ez negem nem idegesít:D
De szerintem elég "gáz", ha sünözik, és mikor valaki megkérdezni tőle, hogy na akor mi is a rendőröknél az a Sün?, akkor nem tudja a választ.. De azért mondjaXD, ismereda mondéást... Egy bolond százat csinál.
Sztem nem kell szapulni a rendőröket.Ők is csak emberek,akik a munkájukat végzik.Igaz,hogy van köztük olyan aki nem emberséges,de könyörgöm,a való életben is van.Ez nem "hivatásfüggő".
Ők ezt a munkát választották,mert IGEN!Szeretnének többet tenni azért,hogy nekünk jó legyen.Viszont az is igaz,hogy a törvényeket be kell tartaniuk,és parancsra rendelkeznek csak.Amíg ilyen törvényekkel állunk szemben,addig sajnos a helyzet így marad.Ők sem tudnak sz*rból várat építeni!Ezt lássátok be!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!