Rendőrök, volt rendőrök! Ti hogy bírjátok ezeket a kisebb megaláztatásokat az állampolgároktól?
A Kadar rendszer mas volt es jaj de sokan visszasirjak azt az idoszakot, de az mar a multe!
Akkor meg "illo" volt tisztelni az embert illetve az embertarsainkat, akkor meg megbuntettek a rossz embereket, szintol fuggetlenul, s aki bunozott, azt egyszeruen bedugtak a racs moge, s volt biztonsag. De ez mar a multe.
Ma egymasra uszitja az embereket ez a rendszer. Teljesen mindegy, hogy milyen vagy, de megtamadnak, lehetsz Te aktiv dolgozo, alkoholista, cigany, magyar, nyugdijas stb.
Veszelyes ma elni, ma mar csak a jelennek lehet elni es megtanulni azt, hogy tuleljuk!
Ma rettegesben elnek az emberek, mert ilyenek a torvenyeink. En pl. jul.megsirattam azt a fiatal rendort, akit elgazoltak. Igen nagyon nehez rendornek lenni, talan nehezebb, mint bunozonek a mai vilagban.
En nem mernem vallani azt, hogy rendor legyek, mint ahogyan olvastam Enis, hogy Te szeretned megvedeni a lakossagot, es megbuntetni a rosszakat, de a kezed megvan
kotve, s hany almatlan ejszakad lenne, nem beszelve a maffiakrol.
Majd amikor olyan igazsagos jogszabalyok lennenek, talan
akkor igen, de amig En "itt lent" tennem a feladatomat, mint rendor, de "ott "fent" nem engednek, akkor mirol is van szo?
"Majd amikor olyan igazsagos jogszabalyok lennenek, talan
akkor igen, de amig En "itt lent" tennem a feladatomat, mint rendor, de "ott "fent" nem engednek, akkor mirol is van szo?"
Teljesen azt írta le a volt rendőr amit én, csak más formában. Ő nem teheti meg hogy nyíltan kijelentse hogy a rendőrséget a izraeli titkosszolgálat a moszad irányítja, meg amiket Posta Imre is elmond!
Na akkor most mesélek.
Egyszer sétáltam az utcán, tény, elég kihívóan felöltözve, és ugyan piros volt a lámpa, de autó egy szál se volt, úgyhogy átmentem. A túloldalon pont két rendőr állt (elég ciki, hogy nem vettem észre őket), akik erre rákezdtek, hogy menjek csak velük, ők majd móresre tanítanak a botjukkal, meg hogy elfenekelnek, meg ilyenek, az egyik még meg is legyintette a fenekemet. Fiatal voltam még, úgyhogy nem nagyon mertem visszaszólni, de hogy ma már nem hagynám ennyiben, az biztos. Lehet hogy bírság járt volna a tettemért, de akkor bírságoljon meg, és ne tegyen ajánlatokat. Ezek után csoda, hogyha elhiszem Zsanett történetét? Ha nem lett volna fényes nappal, és nem egy viszonylag forgalmas út lett volna, akkor nem tudom nem mentek e volna tovább.
A másik: Az unokaöcsém nevelőapja is rendőr. Úgy 3-4 éve épp a gyerekre vigyáztam, mikor hazajött két társával (köztük egy nő) együtt, és a gyerek füle hallatára elkezdték mondani, hogy megérdemelte az a hülye b.uzi amit kapott, stb (akkortájt volt valami b.uzi veréses, vagy gyilkosságos ügy, nem emlékszem már pontosan) és ott a 4 éves gyerek előtt kezdték kifejteni, hogy ők mit csinálnának a melegekkel.
Szóval lehet hogy általánosítok, vagy hogy még csak kőbunkókkal találkoztam, és az is lehet, hogy te nem ilyen leszel, stb. stb. De van egy mondás, tudod, ha korpa közé keveredsz...
Bocs, tudom, hogy kicsit off, mert nem ez volt a kérdés, de ahogy láttam több civil is írt, úgyhogy gondoltam most kiadom magamból...
Nehezen! És azt hiszem most sok rendőr nevében beszélhetek!
Az a baj, hogy az állampolgárok nem értik meg, hogy a rendőrség nem törvényhozó, hanem törvényalkalmazó szerv és hogy az utcán a kisrendőr PARANCSOT teljesít, jobbára felsőbb utasításra!
De ha nem tűrnénk a megpróbáltatásokat és lépten nyomon megtorolnánk a minket ért megaláztatásokat vagy leköpéseket és had ne soroljam tovább, akkor már nem lenne rendőr az országban, mert mindenki a katonai ügyészség vendégszeretetét élvezné.
Jól gondold meg!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!