Rendőrök, volt rendőrök! Ti hogy bírjátok ezeket a kisebb megaláztatásokat az állampolgároktól?
Figyelt kérdés
Sokember a föld alá kívánja a rendőröket, szerintük a rendőrök nem csinálnak semmit/stb.. Rendőr szeretnék lenni, ezek a dolgok nem tántorítanak el, de bevallom, néha idegesít.2010. aug. 22. 20:50
11/34 anonim válasza:
Erről beszélek,"nem mi döntjük el kit lehet bevinni"
hanem a kampos órruak a rendőrség felsővezetésében.
Mint mondtam a rendőr nem védheti meg magát mert rasszista!
12/34 A kérdező kommentje:
21:25 Így van, sajnos!!:(:(:(
2010. aug. 22. 21:28
13/34 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=r5pes5j3wwE&feature=related
Posta Imre volt rendőrszpihológus mindent elmond. Ha a link nem működik itt a címe youtuben bírni és tessék halgatni!
Pörzsölő, 2008-12-8 /1; Posta Imre, Cigánybűnözés
14/34 anonim válasza:
egyszer meg volt olyan, hogy a rendőrök úgy kérdezték tőlem, hogy xy bántott-e valakit, mikor az( a feltételezett elkövető) ott állt mellettem, és hallgatta a válaszokat.
15/34 anonim válasza:
Nézzétek meg a videót, ezek szomorú tények!
16/34 anonim válasza:
a szlovákok nem szaroznak a cigánykérdésel.
én a rendes cigányokat sajnálom amúgy, nekik tök szar lehet
17/34 anonim válasza:
18/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még:) Csak kérlek, arra is válaszoljatok, hogy titeket nem idegesít ez?!(Rendőröket)??, hogy mindenki elmond titeket mindennek? Vagy elengeditek a fületek mellett?
2010. aug. 22. 21:44
19/34 anonim válasza:
Ha el akarják tartani a családjukat akkor fejet kell hajtaniuk!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!