Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ki az a Levike és ki az az...

Ki az a Levike és ki az az ügyészasszony?

Figyelt kérdés

Olvasója vagyok a topiknak, ritkán kérdezek, válaszolni gyakrabban, de nem sűrűn azt sem. Az utóbbi időben, már egy jó ideje feltűnt, hogy majdnem minden kérdésben a kommentek között igen gyakori ez a Levikézés meg ügyészasszonyozás.

Ezek kik lennének? Feltehetően valami két gyengeelméjű vagy kik?

2021. ápr. 15. 18:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem írtam ilyet. Tudjuk mennyi a szavahihetőséged.
2021. ápr. 16. 06:32
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg akit Levike ügyészasszonyként megnevezett, az debreceni ügyvéd.
2021. ápr. 16. 06:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Èn nem èrtem, hogy az ügyvèdek meg a rendőrök nem szólnak neki az itteni ,,ámokfutása" miatt.

Nekem mikor az ügyvèdem meglátott a Facebookon egy nem oda illő kommentemet, azonnal szólt...

Ez meg èvek itt nyomja a sódert...

2021. ápr. 16. 07:31
 14/14 anonim ***** válasza:
94%

Csak a békéscsabai ügyében kötelező védő (mert ott a vád szerinti cselekmény 5 év feletti szabadságvesztéssel büntetendő).

Ott is biztos kirendelt védője van, azok meg tesznek a védenceikre.

Lehet, hogy azt akarja hogy szellemi fogyatékosnak találják (írta korábban, hogy diagnózisa van róla, hogy enyhén autista).

Pedig az szívás, mert a legkegyetlenebb rezsimintézkedések a pszichoszociális (általános börtön) végrehajtási fokozatnál vannak. Ott kötözik ágyakhoz azt, aki cirkuszol, meg teszik tönkre őket brutális gyógyszerekkel. Ehhez képest még az életfogytosok rezsimje is üdülő... :)

[link]

2021. ápr. 16. 07:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!