Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy fizessem vissza a kárt?

Hogy fizessem vissza a kárt?

Figyelt kérdés

Ma voltam a városi kapitányságon kihallgatáson, ahol további sértetteket közöltek, amelyeknél a kár ezidáig nem térűlt meg. 4 sértett. Nem foglaltak le semmit, hanem kérdezték megtérítem-e, feleltem igen. Kérdeztem, hogy hogy mikor. Azt mondták, azt már rámbízzák.

Nos a nyomozati anyagot is megkaptam belekukkantottam, négy sértettből három sértett zárt adatokkal van. Így hová a csudába küldjem meg a pénzt.

Rózsaszín csekken akartam már ezen a héten elküldeni, de így, hogy nincs feltüntetve az adatai, csak a neve meg, hogy zártan kezelt adatok, így hová küldjem a kárt?

Mert így én sehová nem küldöm.

Magával tolt ki a sértett, mert max a jövőhéten megérkezése volna neki a pénz, de hogy zártan kérte az adatokat így nem tudom küldeni.

Pont, akitől 2.000 forintot hoztam el, az nem kérte zártan, akitől 35.000 forintot, az meg zártan kérte. Ezt így elveszítette.

Az lesz, hogy majd a bíróságon mikor ott lesz a sértett is, akkor adom oda, mert máshogy nem tudom.

2021. ápr. 13. 17:14
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Az van írva, hogy a terhelt nem visszaeső.
2021. ápr. 13. 20:38
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen levike,hát persze hogy hiszünk neked.
2021. ápr. 13. 20:51
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
12, Levike volt börtönben?
2021. ápr. 13. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:
Bocsi, 8-as...
2021. ápr. 13. 21:18
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem,de majd lesz.
2021. ápr. 13. 21:30
 16/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk ez igaz
2021. ápr. 13. 21:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Igazabol ne.. ertem. Ez valakinek vicces, h minden nap ideirogat valami hülyeséget?
2021. ápr. 13. 21:49
 18/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, látod...
2021. ápr. 13. 21:56
 19/24 A kérdező kommentje:

Baj van.

Rámtelefonált a nyomozónő, aki kihallgatott ma, hogy a mai napon amikor ment haza du. 4 -kor venni akart a boltba mosóport otthonra és a pénztárcájából 20 ezer forint odalett. Egy darab papírpénz volt benne, egy 20 ezres és eltűnt. Azt valszeg ellopták.

Rámtelefonált aztán, hogy nem-e én voltam, mert amíg ő kimenet nyomtatni, addig nem-e én loptam el. Azt mondta, ha igen, adjam vissza legyek szíves.

Hát mondom nem én voltam.

Valszeg mikor odaértünk az ügyvéddel, a portás rendőr szólt telón, hogy idézettek jötek és míg lejött a váróba, nyitva hagyta az iroda ajtaját és vagy az irodatársa vagy a kollégák lehettek.

De nem én. Hát addig ügyvédúr is ott volt.

2021. ápr. 13. 21:57
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Persze Levike, az ügyvèded lopta el...

Meg van olyan hülye nyomozó aki gyanúsítotti kihallgatásnál bent hagyja az irodában az èrtèkeit...

Meg ha eltűnik valami akkor hívja telefonon a gyanúsítottat...

Levike, szólj az ápolónak, hogy nem jók a gyógyszereke!

2021. ápr. 13. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!